Zdravim. Potrebujem radu, chystam sa kupit novy prehadzovac kedze mi moje terajsie alivio uz dosluzilo..a zauijamalo by ma ze ci by som si tam mohol dat aj deore aj ked nemam 9kolo..? alebo budem musiet ostat pri alivio? PS: menit radenie kazetu a retaz nechcem chcem ostat u 8icky..na to uz niesu financie..
no ja si len preverujem tvojo vedomosti a jak som ti vcera hovoril ze nechcem vrazat uz tak moc do tohto biku tak BOOM dnes som rozje....l prehadzovacku potesii..
Mám este jednu otazku nasiel som deore shadow za 30eur a Slx shadow za 35eur tak zoberem teda radcej to ale zaujimalo by ma ze aky je medzi nimi rozdiel vy skuseny odbornici urcite nieco budete vediet diky predom
aspon ze sa tu mam na koho spolahnut, byvaly vevericiak momentalne bavoraak nikdy nesklame no ale k veci takze nemusim rozmyslat nad rozdielmi a bez vahania brat slx?
tak je tam rozdiel vahy a v spracovani, slx sa asi tak rychlo nevyvakle, bude radit o trosku lepsie... ked je to len tych 5 euri tak by som urco zobral slx
Si kúp Alivio. Mám z teba pocit, že ti bude stačiť tak akurát a rozdiel v tvojom prípade nepocítiš.
Dzeci moje zlaté .... hehe
Winproblem ty skús radšej nájsť aspoň štipku múdrosti namiesto avataru či ako sa nadáva tým obrázkom. hehe
tak ale ked uz kupujem nieco nove nekupim si shit, a ideme dost o to aby to nebuchalo jak ........ alivio ...preto radcej beriem moznost slx...a to mi uz snad vydrzi nejaky ten cas co si kupim Speslika Big Hita
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.kupkolo.cz/produkty/prehazovacky_821/Prehazovacky-mtb_34/shimano_750/Prehazovacka-Shimano-XTR-RD-M972-Shadow-model-2008_3153.html myslim ze je aj lacnejsia verzia
a toto je verzia shadow 2010
..rozdiel v cene je min.. a shadow by mal mat silnejsiu pruzinku - menej otrasov..
Dzeci moje zlaté .... hehe
Winproblem ty skús radšej nájsť aspoň štipku múdrosti namiesto avataru či ako sa nadáva tým obrázkom. hehe