Zdravim. Potrebujem radu, chystam sa kupit novy prehadzovac kedze mi moje terajsie alivio uz dosluzilo..a zauijamalo by ma ze ci by som si tam mohol dat aj deore aj ked nemam 9kolo..? alebo budem musiet ostat pri alivio? PS: menit radenie kazetu a retaz nechcem chcem ostat u 8icky..na to uz niesu financie..
Nazdar
Na novu sezonu idem menit prehadzovac na 8-kolo.
Kedze jazdim DH,FR tak potrebujem nieco silnejsie a spolahlivejsie....
Rozmysalm o prehadzovacke sram x9 alebo x7.Ktora je z nich lepsia a preco?Je nieco lepsie alebo aspon v takej cenovej kategorii ako tieto??
Dik
TOTO??:):):):):)
Neviem odkial si nabral tuto foto bajku,nikdy som ho nevidel.........
Mal som pred tym konu shred...a teraz mam demo8...........
No a vratim sa k tej prehadzovacke....mam tam radenie alivio.....bude mi tam pasovat prehadzovacka sram??alebo musim kupit zase shimano??
salter sram nebude sediet do radenia shimano (alivio) :/ .......bud vymenis aj radenie a das tam nejaku X9,X7 alebo na toto shimano ked nechces menit aj radenie tak odporucam Tiogru alebo Soru..take ze Saint a pod. od Shimana tak to je uplne zbytocna vec na radenie Alivia
diki za ochotu ale prehadzovacku budem riesit o trochu neskor......
Ale ako som pozeral,sram vozi podstatne viac ludi a osadzuju sa na popredne dh bajky..... kazetu tam ma shimano deore 8-kolo...to mi satci......a nepotrebujem ju menit si myslim....
tak ako pocitam vyjde to na slusnu sumu...ale to necham na neskor teraz mam velke vydavky ohladom ramu a vidly.......a na d je kratke ramienko skor nie??alebo stredne??
Ako pozeram aj aj na sutaziach skoro polka maju sram x9 nahodene na bajkoch vyssej triedy.....
No ved,ale aj tak budem mozno az do jula alebo ekd bude dost penazi na vsetko vozit iba alivio na deme:):):):)....ale to je iba malickost....par dropov to hadam zvladne....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na novu sezonu idem menit prehadzovac na 8-kolo.
Kedze jazdim DH,FR tak potrebujem nieco silnejsie a spolahlivejsie....
Rozmysalm o prehadzovacke sram x9 alebo x7.Ktora je z nich lepsia a preco?Je nieco lepsie alebo aspon v takej cenovej kategorii ako tieto??
Dik
edit: ospravedlňujem sa moja chyba
Neviem odkial si nabral tuto foto bajku,nikdy som ho nevidel.........
Mal som pred tym konu shred...a teraz mam demo8...........
No a vratim sa k tej prehadzovacke....mam tam radenie alivio.....bude mi tam pasovat prehadzovacka sram??alebo musim kupit zase shimano??
A ak by som mal zaujem,o nejaku tu lespiu sramku....kolko by ma stala komplet aj s radenim??
dik
http://www.koloshop.cz/horske-118/shimano-saint-sl-m-810r-radici-packa-prava-9sp/
http://www.koloshop.cz/horske-114/shimano-saint-rd-m-810-ss-prehazovacka/
bez prešmyku?
alebo :
http://www.koloshop.cz/horske-114/sram-x.9-prehazovacka,-model-2009/
http://www.koloshop.cz/horske-118/sram-x.9-razeni---prava-packa/
sram je drahšie a podľa mňa by som bral saint
Shimano Saint RD-M820-SS prehadzovačka, 10-kolo, krátke ramienko, Shadow+
141 €
MOC 185 €Shimano Saint BL-M820 hydraulická brzdová páčka, pravá, I-Spec B
66,99 €
MOC 91,99 €Ale ako som pozeral,sram vozi podstatne viac ludi a osadzuju sa na popredne dh bajky..... kazetu tam ma shimano deore 8-kolo...to mi satci......a nepotrebujem ju menit si myslim....
edit: kratšie ramienko napína reťaz väčšou silou ako väčšie a ešte skôr ho neurveš
No ved,ale aj tak budem mozno az do jula alebo ekd bude dost penazi na vsetko vozit iba alivio na deme:):):):)....ale to je iba malickost....par dropov to hadam zvladne....
Este nieje komplet uz chyba len vidla a brzdy...casom aj ten prehadzovac:)