Pres*****val som koleso lenze niektore spice su uz naplno dotiahnute a niektore stale uvolnene. Rafik ma slabu osmicku, ale spice su makke. Nevie mi niekto prosim poradit co spravit v takej situacii? Zevraj kladivo pomoze ale neurobi mi z kolesa 1000hran?
Dumam dumam ale nakoniec som to pochopil ako si to myslel... ty si proste chcel nove krajsie, lepsie kolesa ktore sa ti hrozne pacili ale jednoducho si vo svojom vnutre nenasiel ziaden logicky dovod preco by si mal svoje stare kolesa zahodit, rozbit prasiatko a kupit nove... no ale teraz ho uz mas
nie, pres*****val som ho koli tomu, ze v starom naboji sa mi rozbili stredy, ktore sa nepredavaju tak som kupil novy naboj a zaujima ma co ste spravili, ked jedna strana bola uz dotiahnuta a dalsia uvolnena a koleso malo stale malu osmicku
neviem ci je vobec vhodne pouzit uz raz pouzity vyplet, ale kazdopadne by som ja na tvojom mieste s tym nezabijal cas a zaniesol to do servisu. Pokial s tym nemas skusenosti (a to podla toho co pises nemas) pochybujem ze sa ti to podari dobre vypliest aby to nemalo osmu, vajce a este aj vyplet bol rovnomerne napnuty.
ja osmicku viem spravit na presnost par mikrometrov aj vyplet viem napnut presne ale stale mi nejde to vajce respektive islo by len neviem ako ho mam najst ked krieda nezanechava stopu
Jasne teraz ma napadlo co urobim to zabere!!! nalepim si na vidlu kusok lepiacej pasky ktoru dam na najvyssie miesto a podla nej hned zistim co kde mi plave a bude to fungovat aj pri osmicke
no ja centrujem osmiucku tak ze koleso necham na biku a prilepim tesne nad rafik na ram lep. pasku a uz pekne vidis kde ti rafik ide vizsie a kde nizsie. a uz len podla toho dotahujem lebo uvolnujem.
Koleso je perfektne ale sklamala ma jedna dolezita vec Kotuc mi beha zo strany na stranu aj ked ho postupne po 1/3 otacky dotahujem. je nasadeny na novom naboji neviete poradit co mam spravit alebo cim to je ? skriveny urcite neni, lebo ked s nim tocim ked je uvolneni ide presne ...a taktiez naboj neni spinavy lestil som ho
ved to ze to je rovnaky naboj len primyselny dam tam kotuc a buch o 1 mm sa mi v tom posuva a neviem co s tym a myslim si ze aj brzdny ucinok to zoslabilo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
BTW: utahoval som vsetky spice o 19 zavitov
http://sheldonbrown.com/wheelbuild.html
www.ivelo.cz/domaci-dilna/centrovani-kol
www.ivelo.cz/domaci-dilna/vypletani-kol
www.ambike.com/view.php?cisloclanku=2004111714
www.ambike.com/view.php?cisloclanku=2004111715
www.ambike.com/view.php?cisloclanku=2004111716
www.ambike.com/view.php?cisloclanku=2004111717
Jasne teraz ma napadlo co urobim to zabere!!! nalepim si na vidlu kusok lepiacej pasky ktoru dam na najvyssie miesto a podla nej hned zistim co kde mi plave a bude to fungovat aj pri osmicke
Krieda-stopa-vajce-viem to-skoro-vôbec-smetný kôš.