Zaujímalo by ma aký má zmysel 20 prevodov,výrobcova sa predhánajú v počte prevodov a zrazu stále častejšie využívajú 2x10.
Aké sú výhody-nevýhody tohoto sprevodovania?
Vďaka za odpovede.
To co na jednej strane pridas, musis na druhej ubrat a naopak. Treba ale dat pozor na to, aby bola prava miska dostatocne zasrobovana v rame.
toto pravidlo ale neplatí vždy. dôležitá je reťazová linka, pretože ak budú kľuky o podložku dalej od rámu, pri zaradení 36/32,36 už pojde o reťaz aj o životnosť celého kvaltu ..
Vďaka za objasnenie. Podľa všetkého som čítal zle. No poučil som sa. Zaujíma ma len jedno, keď kúpim nové 2x10 XT kľuky 24/38 budú mi pasovať na bike, alebo ten 38z prevodník bude rovnako šuchať o rám?
Ďakujem za vaše rady.
keby si tu dal jednu detailnu fotku tak by tu boli aj rozumnejsie prispevky...co na tom prepnuti z 3 na 2 nefunguje? vsak nacvakam 2x, prepnem skrutku a ostane ti len jedno cvaknutie...nastav si spravne dorazy na presmyku a to je vsetko...a tie kluky detto...vsak su to normal kluky a takto to ma kopec ludi co zhodili velku placku, dali vacsi stredny a maly nechali tak...
fotka nie je treba, vieme o čom je reč. sú zadné stavby, ktoré nedovolia montáž stredného prevodníka 36, 38z. na 3 prevod. klukách. takže jedine prechod na 2 prevodníkové kľuky, ktoré majú prevodníky vysunuté viac vpravo.
Zdravím mám dilemu mám 3x10 kľuky 22x32x44 kazeta 11-36 chcel by som prejsť na 2x10 kľuky 24x36 vie mi niekto povedať že aké je porovnanie pri prevode 36z píla na 11z kazeta v skratke čo by som musel mať zaradené na kazete ak by som mal 44z pílu na 3x10 systéme
je este finta ak teraz mas 26-ky, tak na 29-koch Ti staci na terajsich 44z v predu cca (39-40) zubov....no a ked ozelejes jeden , dva zuby, ta mas xt akebo xtr38/28 a o dalsich kombinaciach a znackach ani nehovorim, jj aj 38 - 24
Zdravím mám dilemu mám 3x10 kľuky 22x32x44 kazeta 11-36 chcel by som prejsť na 2x10 kľuky 24x36 vie mi niekto povedať že aké je porovnanie pri prevode 36z píla na 11z kazeta v skratke čo by som musel mať zaradené na kazete ak by som mal 44z pílu na 3x10 systéme
36-11 je skoro taký ťažký prevod ako 44-13 ( ako keď máš teraz zaradené vpredu najväčšie a vzadu druhé najmenšie )
Jazdí tu niekto kľuky xt 8000 38x28 prerobené na 38x26 s kazetou xt 8000 11-42 chcel by som si to takto urobiť len neviem či to bude dobre fungovať kolesa mám 29 ďakujem za rady
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
toto pravidlo ale neplatí vždy. dôležitá je reťazová linka, pretože ak budú kľuky o podložku dalej od rámu, pri zaradení 36/32,36 už pojde o reťaz aj o životnosť celého kvaltu ..
Ďakujem za vaše rady.
36-11 je skoro taký ťažký prevod ako 44-13 ( ako keď máš teraz zaradené vpredu najväčšie a vzadu druhé najmenšie )
Tak si vyskúšaj ako veľmi ťa to obmedzí.