Vcera som namontoval novu vidlicu- Fox f100 rl. A mam taky mensi "problem": Siel som s nou zatial len po meste a zdala sa mi kusok prilis nafukana. Chodila asi len do polky zdvihu. A k tomu spinila nohy olejom.(?) Tak som odkrutil krytku ventilka a zatlacil nechtom. Z ventila namiesto vzduchu vyletel taky zeleny sairait (nevie niekto co to moze byt?) asi do vysky 3-4 cm a odzabal mi cely prst. ked som potom doma opat pozeral do ventilu nevidel som nic... nic zelene. Chcem sa spytat ci je to normalne. co to mohlo bits? ... Ci mam vidlicu poslat spat do kolokramu skade prisla alebo je to "bezna vec"
...Dakujem...
presne tak! zámerne som spravil opak. (týmto som si potreboval overiť, či vieš o čom hovoríš)
Nastav to na 20-25% a potom skús pojazdiť. Vidla bude chodiť tak ako má. Momentálne ju máš zbytočne tvrdú a nerobí poriadne svoju robotu.
presne tak! zámerne som spravil opak. (týmto som si potreboval overiť, či vieš o čom hovoríš)
Nastav to na 20-25% a potom skús pojazdiť. Vidla bude chodiť tak ako má. Momentálne ju máš zbytočne tvrdú a nerobí poriadne svoju robotu.
beťárisko jeden skúsim potroche odfukovať, znovu som tam "implantoval" čiernu sťahovačku, aby som presne vedel kolko sa zatlačí a podla toho to budem regulovať...
inak na iVELO doporučili FOX fúkať podla váhy jazdca, takže ja 86kg by som musel fúkať 86PSI - teraz som na 80 a ešte je podla všetkého vela...
Hmmm...
pozrel si to video čo som dal odkaz? ide to po kuskoch, vždy to musíš podať dalej - tam je presne ako sa má nastaviť S A G ked sa vypytuješ, tak si to asi nepozeral
bol popísaný prípad že chlapík miloval nákladné autá a šukal ich do výfukov... (spomína to prof. Vondráček tuším vo Fantastické a magické z hľadiska psychiatrie)
takže aj s Meridou by sa to asi nejako vyriešiť dalo, obávam sa
nuž čo už, spoločenská nebezpečnosť takejto -fílie je viacmenej nulová
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
presne tak! zámerne som spravil opak.
beťárisko jeden
inak na iVELO doporučili FOX fúkať podla váhy jazdca, takže ja 86kg by som musel fúkať 86PSI - teraz som na 80 a ešte je podla všetkého vela...
Hmmm...
presne tak, preto SAG
... ešte doplním, že každá vidla (aj ročníky) môžu mať iný objem komory, takže presný návod neexistuje.
Fox 32 F100RL ... samozrejme najlepšie je nafúkať podľa SAGu ale keď hľadáte stále tabuľky
http://www.foxracingshox.com/fox_tech_c ... ng_sag.htm
asi hej ked som zakladal tuto temu
ak to z toho nepochopí, tak mu už nieje rady ani pomoci
pomilovať s tvojou milovanou MERIDOU
pomilovať s tvojou milovanou MERIDOU
to chcem vidieť
takže aj s Meridou by sa to asi nejako vyriešiť dalo, obávam sa
nuž čo už, spoločenská nebezpečnosť takejto -fílie je viacmenej nulová