a zadna piska pri brzdeni uplne brutalne doslova vrzga ak si predstavite brzdy v-break o rafik co pri kotucovych je blbost nee , ? ak vie niekto ako mi moze pomoct napiste pls alebo aj vysveltim este raz lebo uz fakt mi z toho pekne ruti hlava
zapamätám si ale zmysel sa nemení ...
...sintrované... (sintered)
Ak chces, aby ti to brzdilo, daj od kotucov technicak co najdalej a viac taketo pokusy neskusaj.
riešenie: výmena platničiek za Fastsop (a2z) alebo Koolstop (BBB) > riešiť ro môžeš kľudne aj časom alebo si zvykni na ten zvuk a vymeníš keď zoderieš pôvodné
lebo ono mi to nepiskalo ani nic proste aspon pri zabehu to zacalo casom co mi je dost divne zadnu mma cca 1 tyzden nahodneu a prednu asi 1 mesiac ckakal som na adapter na zadnu vse bolo ok a ted mi z toho pekne rajbe ale vidim ze vies o com psies zajtra poskusam este nejake veci a ak nepomoze tak asi to bduem musiet prezit
a moze ten zvuk vydavat aj vtedy ked je kotuc mokry laebo ma na sebe este napr tech benzin a pod ?
riešenie: výmena platničiek za Fastsop (a2z) alebo Koolstop (BBB) > riešiť ro môžeš kľudne aj časom alebo si zvykni na ten zvuk a vymeníš keď zoderieš pôvodné
na zadnom adapteri alebo uchiteny je jedna mala diera je tma zavit takze ja osm pouzil dva od virobcu plus jeden svoj ... a aby to bolo jasne ja mma starsi ram cize adapter som musle kupovat cize mma ram + adapter a adapter s celym mechanizmom ....
na prednej mam iba vidlu a uchitenie s mechanizmom
k prednej vyskusam potom napsiem ... a k zadnej no vrzdal mi cely ram dal som tam treti srob tak ted uz len vrzgaju
a aj mi to piskalo nasteloval som nepisaklo ak som slapal dlhskie tak zacalo piskat nepravidelne ... a kedze je novy su trocha zvlnene to ano
daj si nastaviť vzdialenoť platničiek od kotúča, pozri či kotúč nieje zvlnený, ked ho chatá o platničky...
zajdi do servisu to bude najlepšie
ja mám tiež tieto brzdy a origo kotúče sú ... neviem či mäkké alebo čo - stačí niekde neopatrne dotknuť kotúčom a hned ho šúcha - najdem to miesto, rukou natiahnem a je pokoj
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39
posledný komentár: 4. 3. 2025 o 18:35