Mam problem s piskanim prednej brzdy zadna brzdi uplne super ..... vie mi niekto poradit cim to moze byt a ako to odstranit? ... pri stisku packy to je rovnako ako na zadnej brzde s tym rozdielom ze predna brzda slabo brzdi a piska pritom ..... olej som nevidel ze by niekde tiekol tak neviem. ..... Dakujem za radu.
ak to robí už od novoty, tak najlepšia je reklamácia, nech vyčistia kotúč a dajú nové platničky, mohlo sa to zašpiniť aj v obchode
inak, nazdar Kajo
problém je v tom, že zamastené platničky už väčšinou treba vymeniť za nové, väčšinou sa už nedajú riadne vyčistiť, záleží čím to je zamastené a nakoľko
vyberieš, dáš do misy a niekoľkokrát na to naleješ vriacu, ale osobne som to nikdy nerobil, tak si ešte počkaj na radu od skúsenejších
niektorí ich zvyknú aj vypekať
EDIT: inak, čo je za bike? daj si do profilu
to mas od koho takuto informaciu....ked ti to povedal niekto v servise,tak rychlo zmen servis....
No dobre tak teda pofotim prednu aj zadnu brzdu ze ako to vyzera a mi poradis aspon co si o tom myslis
Co si o tom myslite je ta predna brzda chybna alebo len zle zlozena ?
Ok tak to poutieram do sucha a uvidi sa teda ci to pusta kazdopadne to beriem buduci tyzden do servisu na garancnu tak snad mi s tou brzdou nieco urobia, ked je problem len v tom ze to technik pri skladani zaspinil tak dufam ze aspon dosticky mi daju nove a rotor odmastia.
Vlastné konanie bolo že som brdy očistil a platničky odmastil liehom . a kotúč tiež.
Problém začal keď brzda prestala tesniť a začala slzieť. Nebrzdilo to. Tak teraz idem meniť kotúč a platne.
Vlastné konanie bolo že som brdy očistil a platničky odmastil liehom . a kotúč tiež.
Problém začal keď brzda prestala tesniť a začala slzieť. Nebrzdilo to. Tak teraz idem meniť kotúč a platne.
A tebe vlastne kde slzia brzdy ???? okolo hadicky alebo kde ???? nemas nejake fotky ako to u teba vyzera ? ze by si ich sem upol ?