Takže mám XCRku možno mesiac maximálne dva, no teraz pri dvíhaní predného kolesa prudko vyskočí a vydá dosť nepríjemný zvuk, robí to stále, neviem či je to ten správny výraz - vyskočí , no neviem to inak popísať. Ak ste sa s niečim podobným stretli budem len rád ak sa o to podelíte vo fóre...
ja dobre viem ze to nema olej:D sam som ju mal par krat rozobratu,podla mna je chyba v spodnej nohe,kde je spojeny dolny srob s kovovou tyckou,ktory dakedy sa sam od seba oddeli.treba rozobrat
jatuo vidlicu mam asi 5 mesiacov a je tak vybuchana ako kamaratova 2007 takze jedine do zbernych surovin by som odporucal a nie na reklamaciu alebo nieco na nej menit radscej druhu vidlicu
Načo si si kúpil XCčkovú vidlu na Freeride, tak hádam čítam načo je
Tak si predsa nekupujem na Freeride a AM vidlicu určenú pre ľahké XC. Sa potom čuduješ aká je "vybúchaná". Na takéto veci je skôr Duro a je len o pár eur drahší.
Tam na XCR na vrchu pravej nohy máš takú žltú nálepku nálepku- Warning- a tam je napísané "Use only for leissure cross country. Do not use for: Freeride, Dirt, Downhill.... " atď.
Ešte nezabudnite keď sa vám niečo zlomí dať to na net s tým aký je to šmejd (že vaša XCčková vidla nezvládla freeride).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
take vidlice sa nerozoberaju
Tak si predsa nekupujem na Freeride a AM vidlicu určenú pre ľahké XC. Sa potom čuduješ aká je "vybúchaná". Na takéto veci je skôr Duro a je len o pár eur drahší.
Tam na XCR na vrchu pravej nohy máš takú žltú nálepku nálepku- Warning- a tam je napísané "Use only for leissure cross country. Do not use for: Freeride, Dirt, Downhill.... " atď.
Ešte nezabudnite keď sa vám niečo zlomí dať to na net s tým aký je to šmejd (že vaša XCčková vidla nezvládla freeride).