Najprv som si myslel ze zle tesni sronb a unika mazaci olej, tak som tam dal trochu zavitoveho lepidla. Olej prestal tiect ale ako nahle som zapruzil zase zacal kvapkat.
Takze mam podozrenie ze mi olej tecie zo stelovania odskoku, dakde som cital ze tam treba vymenit tesnenie 12x3,5 ale neviem presne kde...
Mate dakto s tym skusenosti? Tiekla vam Domaina, napiste mi.
/aj by som to pohladal, ale este sa musim pripravit na zajtrasi mordor
na pravej nohe zo spodu je cervene koliesko (ktorym sa steluje odskok) da sa vytiahnut
ked sa vytiahne je pod nim srob na imbus (ten srob ma v sebe dieru) a z tej diery mi kvapka olej
vykvapkalo mi tak cca 5ml
majo 2 - rozumiem co pises ale ked tam dam tu gumu ako ty tak uz tam nedam to koliesko na regulovanie odskoku
takze by som povedal ze by to bolo take docasne riesenie
inak vidlu mam klesnutu asi tak 0,5 cm takze ked je v klude, ze nesedim na biku je stlacena asi 0,5 cm da sa teda este povytiahnut
to je sposobene tym vytecenim olejom? Znizovanie zdvihu mi tiez tusim nefunguje (teda nikdy som ho nepouzival
tak neviem ci fungovalo aj predtym ale to asi bude tiez sposobene tym unikom oleja z tlmiacej patrony
ten srob s tesnenim beriem ako docasne riesenie, skor by ma zaujimalo ci je rozmer tesnenia 12x3,5 spravny a ci to tesnenie v tlmiacej patrone uz dakto menil
Zkontroluj jestli ti funguje stelovani komprese, tedy jetli je mozne vidlici „zamknout“ utazenim komprese na max. Pokud jo, tak ti asi jenom sakne mazaci olej.
Kdyby to neslo, tak rozdelanim prave nohy vyberes ven tlumeni a nadpodku prave hovy-v miste kde prochazi pistnice, vymenis o-krouzek 12×3,5mm.
mne znizenie zdvihu nefunguje, takze to bude asi moj problem
kde na nete si nasiel tie tesnenie ?
to poznam
takze by som povedal ze by to bolo take docasne riesenie
ved to nevadi ako casto asi stelujes odskok ja som ho steloval len 1x ked so mvidlu kupil a odvtedy som nim ani nepohol
Vytiahnete vnutorne nohy a rozsrobujete pravu nohu v ktorej je olej, ten vylejete.
Zospodu vytrca tlmiaca tyc ktoru zasuniete dovnutra, vtedy si vsimnete ze v diere zospodu nohy je vybranie a v nom uz spominany o-kruzok 12x3,5 vidlicu zlozite a mozete jazdit
Takze ako ste pisali? ze to moze byt ze je vo vnutri nedostatok oleja?
Aky olej tam mozem dat.