Idem predat ram a potrebujem vybrat uz len kluky.Prv som pochopitelne zacal davat dole skrutky z oboch stran kluk.Dal som dole sroby a idem pochopitelne vytiahnut kluky von.........Ale vobec ale vobec mi nejdu von aj ked som do lavej klouky zacal buchat gumenym kladivom ci sa nezasekli......som v beznadejnej situacii prosim pomozte!
Mam tam kluky FSA Step Up....a stred mam ISIS
posledný komentár: 18. 10. 2011 o 21:26
Aj ked kamos mi ide pozicat kluc na vytiahnutie stredu......nieje to to iste??a ten stahovak ako ho tam zasuniem??.....nemas nejaky obrazok ako sa to potom robi??
Diki
kluc na stred je neico ine.
http://www.youtube.com/watch?v=moIUDAyRH2I
v tom videu pekne vidis ako sa to dava dole
Tak asi pojdem na nakupy co sa da robit...
Kedze menim ram,potrebujem dat dole aj retaz,ale nemozem najst ani spojku....mam retaz shimano HG....a neviem ako sa dava dole..ci ma rychlospojku alebo ....neviem poradite mi??
Dik
alebo zeby som rozpilil retaz a kupil rovno novu..........vyjde ma to lacnejsie:):):)
zakladna nitovacka stoji 6e
Ale to asi ovplyvni aj tuhost a prestnost retaze nemyslis??.......na drsne zaobchadzanie........
necistim retaz drotenou kefou...nastastie nemusim, kedze cistim retaz pravidelne
a so systemom nezatocis ,nova retaz je moc dlhaa!
ta nitovacka sa doma hodi vzdy...ja mam 2 ,jedna doma ,jedna na naradi v kapsicke