jazdil som, je to jedna z odolnejsich najlacnejsich mechanik. Ked tam mas dobru kombinaciu platni kotuca a packy tak moze byt silnejsia ako niektore hydry. Ale u mna to tak nebolo, navyse ked som tomu dal poriadny zahul tak v nich niektore plastove diely (asi iba krytka na postiku) zacala tliet, alebo take daco, lebo isiel z toho smrad spaleneho plastu.
Ale ked scitac cenu novej takej brzdy a aj paky z lankom a bowdenom, tak sa dostaneme na cenu najlacnejsich hydier od shimana ktore su dobre a urcite lepsie ako heto (tiez som ich jazdil)
485 alebo po novom 486 linky si najdi!(utfg)
Taktiež som ich jazdil a už nikdy viac v živote, teraz sa s nimi trápy môj brat. Nevýhody, slabo brzdia, stále my pískali, neustále som ich musel nastavovať (neviem či sa vyťahalo lanko alebo kde bol problém ?) a tiež už spomenutý smrad z plastu pri fakt extrémnom brzdení. Radšej kup tie 486.
bb7 ma kamos, su v pohode, ale ajtak sa viac oplatia 486, lebo ked spocitas cenu aj z pakou tak to vyjde este lacnejsie.
edit: aby som dodal na bb7, su to nedomyslene, lacno urpbene brzdy, ktore lubia blbnut a opotrebovat sa (vyskakovat piest, posuvat sa platne, koli zlemu systemu,...)
415tky nepoznám. Jazdím mechaniky 495ky. Som s nimi spokojný. Odjakživa na bicykloch uprednostňujem dlhý voľný chod brzdovej páčky, čo mechaniky umožňujú (dá sa to nastaviť aj na viacerých hydraulikách, napr. na XTčkach, ale sú mi nejaké divné, tak som ich z nového bicykla dal dole - je to na dlhší pokec...). Výrazný rozdiel k lepšiemu a mojej maximálnej spokojnosti bol prechod na prednej zo 160 na 180 mm kotúč a po opotrebovaní pôvodnych doštičiek kúpa Fastop doštičiek. Pri tejto kombinácii nemám proti týmto 495kám žiadne výhrady.
bb7 ma kamos, su v pohode, ale ajtak sa viac oplatia 486, lebo ked spocitas cenu aj z pakou tak to vyjde este lacnejsie.
edit: aby som dodal na bb7, su to nedomyslene, lacno urpbene brzdy, ktore lubia blbnut a opotrebovat sa (vyskakovat piest, posuvat sa platne, koli zlemu systemu,...)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ked scitac cenu novej takej brzdy a aj paky z lankom a bowdenom, tak sa dostaneme na cenu najlacnejsich hydier od shimana ktore su dobre a urcite lepsie ako heto (tiez som ich jazdil)
485 alebo po novom 486 linky si najdi!(utfg)
Taktiež som ich jazdil a už nikdy viac v živote, teraz sa s nimi trápy môj brat. Nevýhody, slabo brzdia, stále my pískali, neustále som ich musel nastavovať (neviem či sa vyťahalo lanko alebo kde bol problém ?) a tiež už spomenutý smrad z plastu pri fakt extrémnom brzdení. Radšej kup tie 486.
Ne.
Už to nehul...