Mozno je to len bug v mojom a skusim ho reklamovat lebo inac mi vyhovuje a cenovo je neporovnatelny s Polarom
Capko
Aky typ mate toho Polaru? Pozeral som cennik a da sa vysplhat az na nehoraznych 18 litrov
Btw pouzivate aj ten software Polar precision performance? Kukal som na webe a vyzeralo to dost komplikovane.
Capko
http://www.kpo.cz/fyziologie/fyziologie.htm
a pre ondra: pokial sa nemylim aerobny prah neexistuje lebo aerobne cvicenie je take pri ktorom nevznika kyslikovy dlh, cize furt makas na kyslik a to robis aj ked sedis doma za pocitacom. anaerobny prah sa da len pomocou sporttesteru a pocitania zistit dost tazko a ani nevim jako (ale mozno sa to niak da) lebo je to strasne individualne. preto sa robia vysetrenia. Ja som bol na takom dost davno tam na mickieviczovej v areale fakultnej nemocnice ale nevim ci to tam este je
Bol by som rad keby niekto rozputal debatu na to ako si co najprasnejsie urcit aerobny a anaerobny prah tf. Ale bez vysetrenia ktore, aj tak neviem kde sa robi na slovensku a kolko to stoji, ale mozete aj o tom vysetreni dik.
Pitam sa to preto lebo tie moje prahy len tak trafam a ci je to dobre to neviem.
www.top-trend.sk