caute mam tu mensi problem ked idem nafukat tlmic s pumpou tak to v poriadku nafukam ale ak chcem dat tu pumpu dole tak ide veeelmi tazko a to co som dofukal mi vyfuci co mam robit << ???
Treba dotiahnut poriadne koncovku na ventil a az potom fukat - pravdepodobne ju nemas dobre zatiahnutu. A ked budes koncovku uvolnovat, musi ist v podstate rovnako lahko ako pri dotahovani (pri uvolneni moze trochu tlaku uniknut, ale to len z hadicky, nie z tlmica).
ja fukam RS Bar tlmic Author pumpou na vidlice ale mam ten pocit ze to nie je asi uplne komatibilne v tomto pripade pretoze IMHO ked odsrobovavam hadicku malo by dojst najskor k uzavretiu ventilu na tlmici a az potom k prepusteniu ostavajuceho vzduchu v hadicke von cez zavity. Mam ale pocit ze ked srobujem pomaly tak vzduch unika aj z tlmica... Na FOX tlmice je ale tato pumpa OK. (udajne). Este to dokladne preskumam, ci je to ozaj tak.
mam dhx5 air a author pumpu, funguje to spolu vytecne. ani to velmi nepritahujem, v podstate ked nabehne tlak z tlmica do pumpy (ukaze sa na manometri - od tohoto momentu pumpa uz tesni) tak este trosku pritiahnem a zacnem fukat..
Keď chceš presnejšie odmerať tlak vo vidlici, zober pumpu, naskrutkuj na ventil a natlakuj ju ešte pred prepustením vzduchu z vidlice do pumy na zhruba očakávaný tlak vo vidlici. Je to najpresnejší spôsob merania tlaku v už nafúkanej vidlici.
??? ja tam mam dokonca aj taku packu naboku normal nasuniem hadicu na tlmic stlacim packu a fukam na 150 napr. packu dam na povodne miesto a zacnem pumpu odtacat a ked som pred koncom tak to vyfuci a je tam tolko kolko predtym fakt nekapem nemoze to byt pumpou ???
Ked nasrobujes pumpu naspat, tak napr. pri cca. 200psi sa znizi tlak o cca. 5-10psi, lebo unikne vzduch do pumpy.
Problem je skor mentalny v tom, ze ked pumpu povolujes a unika vzduch nevies, ci uz bol ventil tlmica uplne uzavrety. Pumpy co maju nezavisle ovladanie ventilu by na tom mohli byt lepsie. http://www.amazon.co.uk/Beto-Shock-Gauge-Bleed-Valve/dp/B0010VTQ9Y
Tlmice FOX sa napr. fukaju dopla SAGu, takze je to v podstate jedno.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Problem je skor mentalny v tom, ze ked pumpu povolujes a unika vzduch nevies, ci uz bol ventil tlmica uplne uzavrety. Pumpy co maju nezavisle ovladanie ventilu by na tom mohli byt lepsie.
http://www.amazon.co.uk/Beto-Shock-Gauge-Bleed-Valve/dp/B0010VTQ9Y
Tlmice FOX sa napr. fukaju dopla SAGu, takze je to v podstate jedno.
http://extend.sk/extend08/nahlad07/047471.html