akúkoľvek. to je jedno. ja mám author do 300 PSI (20 barov) (zase tie nezmyselné jednotky). Ach tá zaostalá amerika furt tu tlačia do Európy tie ich zastaralé jednotky ako palce, PSI, míle a podobne. Načo je medzinárodná sústava jednotiek SI??? Veď je platná snáď už 40 rokov a stále nie sú schopný prejsť na kPa, mm, km...
Pouzivam tuto celokovovu Giyo, zatial spokojnost: copyrightwww.giyo.com.tw www.giyo.com.tw
Sem-tam mi neslo tlmic alebo vidlicu nafukat, ale to bolo sposobene mojou blbostou
tiez mam tu na hornom obrazku, ale dal by som si pozor na sposob prisroubovania o ventil, byva tam taky patent, ktory zabranuje uniku vzduchu pocas odsroubovania a prave tato (moja) to nema. Ten patent zaroven umoznoval nahustit aj ventil s hlbsie vsadenym cuplikom, riesil som to v inej teme, ja som preto musel vymenit ventil.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Sem-tam mi neslo tlmic alebo vidlicu nafukat, ale to bolo sposobene mojou blbostou
tiez mam tu na hornom obrazku, ale dal by som si pozor na sposob prisroubovania o ventil, byva tam taky patent, ktory zabranuje uniku vzduchu pocas odsroubovania a prave tato (moja) to nema. Ten patent zaroven umoznoval nahustit aj ventil s hlbsie vsadenym cuplikom, riesil som to v inej teme, ja som preto musel vymenit ventil.
http://www.giyo.com.tw/prod/new/6-2.gif
...m4jk, ma ta tvoja pumpa aj patent co zabranuje uniku vzduchu pri srobovani co spomina Dudo v predoslom prispevku?
...ta co je od RockShoxu sa da pouzit aj na Manitou?
Ano, ma ho. Je tam navyse oproti tej, co je na obrazku, taka mala packa pri zavite, cize po odsrobovani vyjde vzduch len co ostal v hadicke.
neviem ci sa da aj na manitou, ale je to na klasicky autoventil, alebo ked nie tak s nadstavcom sa to da riesit, a tiez ma ten patent.