prečo ma ten prvý link, čo mal smerovať na nejakú giyo pumpu, dostal na Saint pedále?
tú Pro Suspension mám doma a žiadny problém, dokonca ňou fúkavam tú istú vidlu
Na svojej pumpe dodanej k ramu giant mam vymeneny tlakomer za vacsi, prehladnejsi, lepsie citatelnejsi s vacsim poctom dielikov:) Je teraz menej prenosna, ale viac nou fukam, ako ju prevazam.
Skor si pozri ake tlaky potrebujes fukat a podla toho si vyber pumpu.
Ked potrebujes fukat nizke tlaky tak nizkotlaku, ked vysoke vysokotlaku.
(ak teda nepotrebujes fukat este aj tlmic a nechces mat zbytocne dve pumpy)
Napr. ked potrebujes fukat len do 5 barov tak sa ti bude lepsie odcitavat na pumpe do 5 barov ako do 20 barov.
Inak vacsina tych pump je to iste len s inou nalepkou. (ten Giyo vyraba tusim pumpy aj pre MZ, RS, DT Swiss a pod.)
Neviete niekto kde by som zohnal náhradný diel- hadica +ventil na fúkanie na takúto pumpu ? Nejak sa mi nechce kupovať novú len skrz opotrebovaný závit.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Overená značka aj pumpa. Pri kúpe pumpy sleduj aj jej parametre. (vo vzťahu k tvojej vidlici)
PRO pumpa SUSPENSION TEAM na vidlicu čierna s digitálnym manometrom
91,99 €
MOC 108 €tú Pro Suspension mám doma a žiadny problém, dokonca ňou fúkavam tú istú vidlu
Ale vyzerá že sa vytratila z ponuky
Ked potrebujes fukat nizke tlaky tak nizkotlaku, ked vysoke vysokotlaku.
(ak teda nepotrebujes fukat este aj tlmic a nechces mat zbytocne dve pumpy)
Napr. ked potrebujes fukat len do 5 barov tak sa ti bude lepsie odcitavat na pumpe do 5 barov ako do 20 barov.
Inak vacsina tych pump je to iste len s inou nalepkou. (ten Giyo vyraba tusim pumpy aj pre MZ, RS, DT Swiss a pod.)
ten rozsah je tam možno až zbytočne veľký (300psi sa mi marí), ale osobne mi to neprekáža
Ale stať sa môže. Zatiaľ som videl všade len pumpy, súčiastky nie.
Lebo práve takú kupujem...