viete mi niekto poradit.. v predaji sa coraz viac objavuju take tie "hlinikove" flase alebo aky to je matros.. v com su ine ako plastaky, okrem toho ze su tuhsie a zjavne drahsie.. je to cisto image alebo nebodaj udrzia tekutinu dlhsi cas aj v tej teplote ako ju tam nalejem? diky
ano ta cena sedi.. je to okolo 300 korun.. vyhoda plastovej je asi ze ju mozes stlacit a tak ju natlakovat snad este niekto napise nejaky poznatok ci skusenost.. ale vdaka
Ta hlinikova by kazdopadne musela byt Dewarova nadoba (termoska), cize dvojity plast. Inac by sa ti v nej tekutina ochladila este rychlejsie ako v plastovej (predsa len koeficient prestupu tepla cez PE je nizsi ako cez hlinik). Bude to skorej imidzovka, na bike podla mna nevhodna (nemozes ju vyzmykat ako pises, neprisposobivy kosikom, hladky povrch - smyka sa, atd...). Ta flaska je pravdepodobne urcena lezunom po stenach, aby sa im nedeformovala. Ale mozno ma niekto iny nazor.
aha vidis to ma nenapadlo ze to nemusi byt urcene len na bike.. a je fakt ze som ju skusal v predajni davat do kosika na flasu a nie vsade ustala co asi pri jazde nie je velmi terno ked ti moze vypadnut.. a potom asi aj dost hrkotat.. ale mozno ma niekto s nou skusenost tak snad niekto napise aj konkretne poznatky ale diky giro za kazdu info..
je, tak trochu. ja nosim 3 litrovy vak na vodu. ale je pravda ze sa ti to postupne zmesuje aku ju pijes. a vzdy je lepsie mat toho viac na sebe ako na bajku
hlavne je fakt ze musis mat dost tekutin.. a asi to je aj o dost pohodnejsie kedze nemusis saskovat s vyberanim flase zo stojanu.. nakoniec sa mozno uchylim ku camelbagu.. teda v kombinacii s flasou kedze vak nosim stale ked idem niekam.. tak zabijem 2 muchy jednou ranou..
otazka:
ja mam hydrapack streamline-http://www.hydrapak.com/catalog/product1.htm-a mam problem ze voda s neho je trocha pachnuca a citit v nej umelinu z toho vaku.Vie mi niekto pomoct?
a btw: vpravo hore pri svojich prispevkoch mas tlacitko UPRAV, ked nanho kliknes, mozes upravit ten dany prispevok, ked ta este nieco napadne po odoslani. tak skus tie posledne 3 dat do jedneho
a btw: vpravo hore pri svojich prispevkoch mas tlacitko UPRAV, ked nanho kliknes, mozes upravit ten dany prispevok, ked ta este nieco napadne po odoslani. tak skus tie posledne 3 dat do jedneho
ja viem uz ma to napadlo ale neviem ako to vymazat
Hlinikova alebo kovová flaša je z hygienického hľadiska vhodnejšia ako plastová, problém je tak ako to tu už niekto napísal že zle drží v košíku a pod. Myslím že čím dalej viac ľudí používa Camelbak, Hydrapak a pod.
Hlinikova alebo kovová flaša je z hygienického hľadiska vhodnejšia ako plastová.
Na toto si ako prisiel????
P.S.: dalsia nevyhoda - kov (hlinik!) a tekutina = ee
Bavíme sa tu o kvalitných flašiach, nikto tu nerozpráva o " ešusoch" a ešte mi teda povedz kde sa ti budú skôr tvoriť plesne, napr. v plastovej alebo kovovej, nehovoriac o pachuťi.
Co ma spolocne hlinik s kvalitou esusu a flase?
Myslim ze pri zanedbanej hygiene rovnako, ja som este nepocul o antibakterialnych ucinkoch hlinika. Pachut kovu je prijemna, to mas skutocne "pravdu".
Ten hlinik je urcite nejak osetreny, tam potom uz ani nevidim rozdiel medzi plastom a povlakom. A prosim ta nesnaz sa za kazdu cenu obhajovat svoje nepodlozene tvrdenia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam hydrapack streamline-http://www.hydrapak.com/catalog/product1.htm-a mam problem ze voda s neho je trocha pachnuca a citit v nej umelinu z toho vaku.Vie mi niekto pomoct?
ja viem uz ma to napadlo ale neviem ako to vymazat
Bavíme sa tu o kvalitných flašiach, nikto tu nerozpráva o " ešusoch" a ešte mi teda povedz kde sa ti budú skôr tvoriť plesne, napr. v plastovej alebo kovovej, nehovoriac o pachuťi.
Myslim ze pri zanedbanej hygiene rovnako, ja som este nepocul o antibakterialnych ucinkoch hlinika. Pachut kovu je prijemna, to mas skutocne "pravdu".
Ten hlinik je urcite nejak osetreny, tam potom uz ani nevidim rozdiel medzi plastom a povlakom. A prosim ta nesnaz sa za kazdu cenu obhajovat svoje nepodlozene tvrdenia.