som tu novy a potreboval by som radu.
Mam na bicykli mechanicke kotucovky aj vpredu aj vzadu. Po kazdej jazde mam trosku "pohnute" koleso. proste si ho ta kotucovka pri prudkom brzdeni trosku mierne skruti, skoro to neni poznat ale aj tak to pred jazdou napravujem...
Ako silno mam dotiahnut ten rychloupinaci srob? aby sa mi to uz nerobilo?
na jednom konci je ta packa a na druhom asi umelohmotny srobik, bojim sa ze ked to viac dotiahnem a packu sklopim ze na tom druhom konci ten zavit pretiahnem. neviem ci ma chapete.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
ano mam na mysli presne to. proste je to len fakt mozno par milimetrov, ale to koleso /povedzme ked je uplne rovno ako keby si isiel po rovine/ uz nedopada na zem pod 90 % uhlom ale je nahnute a vidno to aj na vidlici ze na jednej strane je o par mm vacsia medzera. ked pustis riadidla na rovinke, taha to do lava.
takze ked je ten rychloupinak vlastne uplne vystrety ze dopada kolmo na koleso, teda ako predlzena oska, vtedy by uz mal zacat zaberat. musim to este dotiahnut, pretoze uz som to trochu dotahoval ale zrejme malo.
Myslel som ze v tej umelej hmote bude zaliata matica ale zabudol som to vcera pozriet pretoze zvrchu je to umelohmotne.
Diky za radu, dufam ze to nepokazim...
este je mozne, ze mas rychloupinak bez takych tych drazok, na starom ocelaku som mal tiez taky a tiez sa to furt smykalo...skus si zohnat taky, co ma tie dosadacie plosky drazkovane
ps-predtym este odsrobujem z toho rychloupinaku ten druhy koniec oproti packe a kuknem ci je to fakt z kovu.
-je tu este jeden problem. ked som vytiahol zadne koleso a zatocil som ho, toci sa normalne bez osminy v pohode, ale ked som ho oprel o zem a otacal som pravu stranu osky /tam kde je sedemkoliecko/ tak je to normalne vyosene, teda oska je ohnuta, proste v tej diere toho sedemkoliecka neni na strede, ale blizsie k jednej strane.
Je teda ohnuta alebo to sluzi na nejake "donastavenie" kolesa, lebo dal som koleso do ramu a pred zatiahnutim rychloupinaku som klucom chytil koleso za tu maticu a pootocil a koleso sa pekne narovnalo. /maticu som tocil v smere zatahovania, aby som ju nahodou nepovolil/.
-pytam sa preto, lebo pred dvoma tyzdnami som s nim sekol na chodnik. nastasie sa mi nic vazne nestalo okrem odrenin a na bicykli je akurat odrete zvrchu svetlo a umela hmota na pedali. bol to ale nedobre vyzerajuci pad na beton... ale nejde mi do hlavy ze 28 palcove koleso ostalo bez osminy /aspon mne sa zda ze tam ziadna neni/ a ohne sa jedna strana osky ??? ved to koleso je predsa uchytene v rame, takze je to mozne?
-ked sme uz pritom, mozem este takto fungovat i ked je ta jedna strana osky trosku ohnuta?
- a kolko stoji ta zadna oska? aspon priblizne?
Ohnutie osky nema vplyv na plavanie kazety, resp. srobovacieho kolicka. AKy mas naboj? Ak je tam srobovacie koliecko, moze plavat to. Ak neplava, len nemas osku v jeho strede, je ohnuta.
a tak ako si pisal, tak to aj vzdy robim, najskor osadim koleso, potom nastavim brzdu. problem bol asi v tom ze som mal malo zatiahnuty rychloupinak.
ale co ten problem s tou zadnou oskou, ozve sa niekto?
Ked tocis oskou na lavej strane rukou, prava strana osky opisuje kruznicu, alebo je stale na tom istom mieste?
Ked tocis oskou na lavej strane rukou, prava strana osky opisuje kruznicu, alebo je stale na tom istom mieste?
ano ked otocim na zadnom kolese osku na lavej strane, prava strana opisuje kruznicu, inac koleso samotne sa toci normalne rovno a hladko...
http://www.dynamic-bike.cz/czech/hurricane_cross.php
zajtra na nom idem, to uz nestihnem dat vymenit lebo som v praci, takze uvidim ci sa to pohne, koleso mam zatial uplne rovno...
viem ze prv na horakoch sme tie osky stale davali menit, niektore sa ohli a tie kalene sa rozlomili...
takze som pekne podotahoval tie 2 rychloupinaky, osku zadnu som este nedal vymenit, iba som pred zatiahnutim zadneho kolesa pomocou klucu pootocil osku, aby bolo koleso pekne vycentrovane v strede a pod uhlom 90 stupnov na zem, a zatiahol rychloupinak.
Zatial sa to nepohlo ani o pol milimetra, proste to drzi uplne rovnako.
Poznal som to hned na tom, ked som pomocou mierok na sviecky auta napravil medzeru medzi platnickami a kotucom na 0,3 mm a riadne som dotiahol strmene kotucoviek. Vzdy po takomto nastaveni mi po jazde uz dosticky pomaly dreli o kotuc, pretoze sa koleso pohlo /a tym padom uz nebola zase brzda dobre nastavena/.
Teraz je tam stale pekna medzera na obidvoch stranach a po zatoceni to nesuchne ani v jednom bode.
Takze diky za rady a zdar vyletom na bicykloch.
prikladam este obrazok