..ahoj, môžte mi poradiť. Zlomil sa mi špic na prednom kolese. Dúfam že nie je problém ísť na jednú túru cca 20-30km bez neho.. Chcem si ho objednať ale neviem akú dĺžku, pretože je zlomený presne v matičke, kde ostal zbytok. Ja som nameral 256mm, z toho cca 2mm závit. Koľko mm pripočítať, pretože na webe som našiel dĺžky (258, 260, 262)mm. Priemer je 1,5mm. Bicykel je: http://www.ghost-bikes.sk/28579-se-6000-2011
to iste sa stalo aj mne v zavite niplu bolo asi 8mm vymena je dost narocna vybrat sa da lahko ale novy sa tazsie dava treba do dost poobyhat a potom aj napnut. hocijako prines do servisu cely spic aj s niplom
Vpredu som jazdil bez jedného kusu výpletu mesiac, vzadu bez 2 dobré 3 a bez 3 cca pol mesiaca (na pracovnom, takže okolo 400 km týždenne). Tým som teda chcel napísať, že ho pár výjazdov nezabije.
ked pojdes ako clovek nevadi to.
inak takuto vymenu robili bratovi v zanzobike 3 (slovom tri) dni takze ked taketo nieco citam ze odnes to do servisu vzdy si na to spomeniem
Preto je dobré mať z každej potrebnej dĺžky niekoľko v rezerve. Lebo ak sa niečo pokazí, tak to býva v piatok večer alebo tesne pred sviatkami. A servis žiaden otvorený
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak takuto vymenu robili bratovi v zanzobike 3 (slovom tri) dni
36, 32 by to malo v poho vydrzat (bezne jazdenie), pomoze povolit protilahle spice