Potrebujem radu. Volakedy ked si ho kupil bol perfektny. Časom začal mať volu. Dá sa s tým nieco robit? Su na to veci? Kde sa daju zohnat? Nebude lepsie vymenit rovno ho za iny kus? (ALIVIO, DEORE)?
na prednom aj zadnom sa da do urcitej miery upravit vola. Staci k tomu 4 imbus a vidlicovy kluc 17 alebo 16. Ak bude vola aj po dotiahnuti treba vymenit loziska.
Nemusíš pozerať ani rozmer, zober koleso, alebo ložisko, je tam veľmi ochotný chlapík. Ešte sa ťa bude pýtať, či chceš ložiská s plastovým tesnením, alebo kovovým, zober s plastovým - lepšie tesnia.
A ako sa vyberú tie ložiská s toho? Resp. ako sa rozobere ten náboj? Oni tie ložiská sú tam zalisované či čo...
Nechcem nič robiť nasilu ale "jemne" to nejde...
Deorečko mám v predu ale skladám si nové kolesa, a chcem aby to bola už kvalita od NOVATECU + DT + Extreme Jumbo, a aby to už niečo vydržalo a nepotrebovalo častú údržbu..
Mal by to byt Novatec 802SB resp, NT-802SB. Google mi hodil same polske stranky Co podla vas znamena, ze je len na dvoch priemyselnych loziskach? To ze v orechu su konusy? Dakujem za kazdy postreh
No a vedel by si mi povedat, ci s nim mas nejake skusenosti, resp. ci by sa za tu cenu uvedenu v linku oplatila vymena za sucasne DEOREcko, ktore pomaly dosluhuje? Alebo mam radsej kupit D042SB? Mam sice V-ckove brzdy, ale aspon zadne koleso by bolo pripravene na kotuce
ja ma na mojich novatekoch teraz nieco cez 35 000km. Jeden krat som vymenil vsetky loziska v zadnom(jedno sa rozpadlo tak som vymenil vsetky, bolo to po 25 000km) a idu dalej ako hodinky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ako sa vyberú tie ložiská s toho? Resp. ako sa rozobere ten náboj? Oni tie ložiská sú tam zalisované či čo...
Nechcem nič robiť nasilu ale "jemne" to nejde...
--> http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4743&category_id=24331&option=com_virtuemart&Itemid=1
Alebo sa už oplatí investovať do tohoto, či to bude zbytočné urtácanie ?
--> http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=4746&category_id=24331&option=com_virtuemart&Itemid=1
prizivim sa k tejto teme s otazkou, ci ma niekto skusenosti s tymto zadnym nabojom:
http://www.koloshop.cz/sk/naboje-naboje-mtb-klasicke-125/novatec-zadni-naboj/
Mal by to byt Novatec 802SB resp, NT-802SB. Google mi hodil same polske stranky
3 západky,namiesto dvoch...
http://www.ebay.com/itm/Bicycle-Bike-Cycling-Novatec-D041SB-D042SB-Sealed-Bearing-MTB-Disc-Hubs-32H-/120991519465?pt=Cycling_Parts_Accessories&hash=item1c2ba812e9
Vychadza to oba naboje za cenu zadneho
bonfo má pravdu, D042SB poslúži aj do 20 000 km a to bez akéhokoľvek zásahu