staci zhodit to modre kolecko ktore je saistene segerkou.a pod nim vsetko vycistit.a vymenit ten maly gumovy kruzok,uz mi ludia hovorili ze tam napachali 2,a bol pokoj s tecucim olejom,a k tomu pruzeniu ,asi ti pretiekol hore olej v MC ,ta sa pohraj s lockom a par krat prepruz nech olej stece dolu....s fukanim komory to nema nic, ale z tlmenim v pravej nohe....
a teraz zrazu po par km a po tom, ako som mal bike hore nohami asi hodku, tak prestala pruzit
ked sa zapriem do nej, tak len pocujem taky naraz o kov
pritom som ju den predtym fukal
a naco ich chces vymienat?prepusta ti vzduch medzi komorami?skontroluj olej nad piestom...z hora
lava noha..ale najprv vypusti vzduch !
chcem sa opytat, ci niekto nevie o niekom v okolo Mt-ZA, kto by vedel vymenit tesnenia na rebe 08 SL...
neviem, ci sa chcem sam do toho pustat...
ono revelation vseobecne je v posledenej tretine zdvihu dost progresivna
a rovno si sprav už graf charakteristiky vidlice ... síe tu už boli zverejnené no uvedomíš si čo tvoja vidla vlastne robí
Este mi povedz ako nato
Len neviem ci neni 90/90 psi malo na 77 kg
no ja fukam moju rebu team na 100/100 a mam 70kg... menej sa už bojím aby nechodila po dorazoch...
nieje možno by sa zišlo trošku dofúkať ale hoď si sťahovaciu pásku na nohy vidlice a uvidíš pokial zvykne chodiť ... alebo si sprav meranie a pri sile okolo 1300N vidíš či je to dosť alebo málo
Tiež som sa s týmto umelým "dorazom" nanešťastie stretol
K veci mam ju nafukanu tak ze sag je uz skoro 30 % ale aj napriek tomu mi zvysuje asi 2 cm zdvihu ( cize chodi iba 8 cm a mala by tych 9 - 9,5 ) po vyjazde ktory nebol uplne rovny.
Asi potrebujem nejako utlmiť progresivitu tož neviem ako
ta najnovsia zavada, ze po odpojeni pumpy od ventilku pozitivnej komory unikne vsetok vzduch, ma priviedla k myslienke ze chyba bude asi vo ventile, ktory nedrzi vzduch. Preto som sa dneska rozhodol, ze ventil vymenim. Z nahradnej duse som vysroboval vnutro ventilu (na fotke), a vymenil som ho za vnutro z ventilku vidlice. A vazne to pomohlo!! Vzduch uz neunika, takze zajtra idem konecne do terenu a som zvedavy, ze ako bude vidla pracovat
A ani není vyloučeno, že se někde objeví některé verze (hlavně u OEM verzí), kde ta komprese bude zase trošku jinak nastavená. Tady je prostě nutné vždy prověřit konkrétní vidlici, jak to u ní ve skutečnosti je.
7kg je už velmi pěkná hodnota.