Zvažujem novú vidlu v rozsahu 120-130mm. Podľa rozpočtu som vybral týchto adeptov: Manitou Relic Super Air Lockout, Marzocchi 44 TST2, Rock Shox Recon 335. Ak máte nejaké skúsenosti, budem vďačný za radu
marzocchi z adeptov vyhoď, pridaj si tam suntour e*****n z tuning-test.cz a poradie bude najpravdepodobnejšie e*****n-recon-relic, ten relic má len 30mm nožičky, ani recenzia na bikeradar.com nedopadla veľmi pozitívne (aj keď to je coil verzia)...
ja som skusal kamosovho stareho axona z tuningu a je to balada oproti seriovenu...
a zvedavy som na plukovnika, tomu teraz dosiel e*****n rld 100mm z tuningu...
každý vraví na toho e*****na z tuning testu iba chválu. už ste sa s ním stretli aj v praxi?
jasne ze sme sa stretli, uz som si na nej robil aj udrzbu (rozborka, vycistenie, namazanie, doliatie oleja, zborka), je to konstrukcne jednoducha vidla, vsetko okrem tlmiacej patrony si dokazes oservisovat aj sam
a ze je to tuctovka? neviem, tucet=12, myslim ze tolko ludi ktori ju maju, sa na fore najde
EDIT: este jedna vec ma napadla, na e*****na som videl za ten cas asi len jednu staznost a aj to preto lebo majitel zanedbal povinnu pravidelnu udrzbu, ale napr. na taku Rebu som videl stazonsti uz viac, tym ale nechem povedat ze Epcion je ten najlepsi na svete a lepsie uz nic nieje
.....tak waldo k vidlici E*****N 2009 so sa ti vyjadril cez PM, ....väčší priestor k jej otestovaniu závsí od "super" počasia ....už nemám ani odvahu pozrieť na www.shmu.sk
...inač E*****NA 2008 TAD ma ROPa, je tiež trenčan(no sorry Tr.Turná )...je to vidla s meniteľným zdvihom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten e*****n 120mm z tuning testu je asi najlepsia volba
a zvedavy som na plukovnika, tomu teraz dosiel e*****n rld 100mm z tuningu...
S tou druhou vetou nesúhlasím ... aj keď je pravda, že ľudí s LP je tu dosť.
K E*****nu nie je čo dodať.
jasne ze sme sa stretli, uz som si na nej robil aj udrzbu (rozborka, vycistenie, namazanie, doliatie oleja, zborka), je to konstrukcne jednoducha vidla, vsetko okrem tlmiacej patrony si dokazes oservisovat aj sam
a ze je to tuctovka? neviem, tucet=12, myslim ze tolko ludi ktori ju maju, sa na fore najde
EDIT: este jedna vec ma napadla, na e*****na som videl za ten cas asi len jednu staznost a aj to preto lebo majitel zanedbal povinnu pravidelnu udrzbu, ale napr. na taku Rebu som videl stazonsti uz viac, tym ale nechem povedat ze Epcion je ten najlepsi na svete a lepsie uz nic nieje
...inač E*****NA 2008 TAD ma ROPa, je tiež trenčan(no sorry Tr.Turná