...RS TORA 289 a túto vidlicu samostatne nenajdeš...
tora 289 je pre rok 2007 preznacena tora 302. 302 sa oproti modelu z r 2006 lisi pridanim lockoutu. takze by ju malo byt mozne normalne kupit. otazne je len, ci sa dovaza...
...RS TORA 289 a túto vidlicu samostatne nenajdeš...
tora 289 je pre rok 2007 preznacena tora 302. 302 sa oproti modelu z r 2006 lisi pridanim lockoutu. takze by ju malo byt mozne normalne kupit. otazne je len, ci sa dovaza...
nechcem sa hádať ale testovany bicykel je model 2007 a pokiaľ som si pozrel prehľad vidlíc 2007 ktorý bol vo vele 10/2006 tak som ju tam nenašiel a s toho som vychadzal, možno som dal zly príklad, vo všeobecnosti to je ale s OEM produktami tak ako som napísal.
Ano je to presne tak ako hovorite. OEM su vidlice urcene iba na montaz, castokrat su vybavene plastovymi vlozkami- nizsia cena- a v pripade vole v nohach nie je mozne ich vymena. Na stranke SRAM sa nachadza aj niekolko vidlic, ktore su urcene iba ako OEM, napr Reba Wc s ciernymi nohami. Rozdiel medzi J3 a Dart3 je v systeme Turnkey, J3 ho mala bez moznosti uplneho uzamknutia, kym Dart3 toto uzamknutie umoznuje. Cez internetove obchody su ponukane, vo vacsine pripadov, produkty, ktore boli urcene na montaz a kedze ceny OEM produktov su citelne nizsie ako produktov urcenych do predaja je mozne ponukat vyrzne nizsie ceny. Vidlice su v pripade RS ponukane bez pumpicky, co tiez znizuje ich cenu. Len pre informaciu, SRAM od modeloveho roku 07 znaci vsetky produkty RS, okrem Dart, laserovym cislom, ktore umozni zistit povod vidlice - ideme bojovat proti sedemu dovozu. Hawg
martinex: chces povedat, ze oem vidlice rockshox maju plastove klzne puzdra (bushings)? a ktorych modelov sa to konkretne tyka? to je totiz dost zavazna informacia...
no tyka sa to urcite Dart a mali sme aj Toru s plastovymi vlozkami. Co sa tyka modeloveho roku 07, to neviem, lebo mi to zistime az ked vidlica pride na servis. Vsetky vidlice predavane ako AM - maloobchodny predaj su s hlinikovymi vlozkami, cize servisovatelne, aj ked dart 07 sme este nemali demotovany, zistim a podam info.
tak to su teda pekne o... od tych obchodov!! a to nemaju povinnost to uviest ze ide o OEM?
martinex: vies mi teraz povedat, ci tato vidla je OEM? slovenska katalogova cena na nu je 9900SK http://www.kupkolo.cz/product_info.php? ... ts_id=2205
Odpoved pre Vladola, ceske internetove obchody kupkolo, kolokram dodavaju tovar urceny na montaz, dodava im to pravdepodobne niekto z Nemecka - zistuje sa zdroj, za skvele ceny. Preto aj tieto obchody mozu ponuknut vyhodnu cenu. Ako som uz spominal, ceny OEM je omnoho nizsia ako AM produktov. S pravdepodobnostou 99.9% je to OEm produkt.
no pokial viem, tak scale 50 ma OEM...kedze normalne verzie sa predavaju len s navarkami na V-cka ...a ci ten scale 60 ma OEM ? ja si myslim, ze ano...dalsia vec... TORA sa oficialne vyraba bud vo verzii soloair alebo U-turn..... a scale 50 nemal ani jedno... uvazujem spravne ?
Odpoved pre Vladola, ceske internetove obchody kupkolo, kolokram dodavaju tovar urceny na montaz, dodava im to pravdepodobne niekto z Nemecka - zistuje sa zdroj, za skvele ceny. Preto aj tieto obchody mozu ponuknut vyhodnu cenu. Ako som uz spominal, ceny OEM je omnoho nizsia ako AM produktov. S pravdepodobnostou 99.9% je to OEm produkt.
ok dik. ja som mal take podozrenie koli tej cene...inac ked som sa ich na to vyslovne pytal, ci to nie je OEM, tak odpisali ze 2007 nie su OEM(co teda znamena, ze doteraz 2006,2005 atd boli OEM) aj ked tomu vobec neverim . takze s ceskymi shopmi si dam pokoj
nevie nahodoou niekto kde by sa dala zohnat matica na lockout nohe co zakryva olejovu napln a zamyka vidlu na dart 3 rok 07-08 neviem momentalne presne na nete som nejak nic nenasiel resp pribliznu cenu ci to ma vobec cenu
nevie nahodoou niekto kde by sa dala zohnat matica na lockout nohe co zakryva olejovu napln a zamyka vidlu na dart 3 rok 07-08 neviem momentalne presne na nete som nejak nic nenasiel resp pribliznu cenu ci to ma vobec cenu
Nemas niekoho znameho v servise? aby to skusil objednat od vyrobcu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.sram.com/en/rockshox/crosscountry/tora/#tab3
http://www.sram.com/en/rockshox/crosscountry/tora/#tab3
martinex: vies mi teraz povedat, ci tato vidla je OEM? slovenska katalogova cena na nu je 9900SK
http://www.kupkolo.cz/product_info.php? ... ts_id=2205
ok dik. ja som mal take podozrenie koli tej cene...inac ked som sa ich na to vyslovne pytal, ci to nie je OEM, tak odpisali ze 2007 nie su OEM(co teda znamena, ze doteraz 2006,2005 atd boli OEM) aj ked tomu vobec neverim
Nemas niekoho znameho v servise? aby to skusil objednat od vyrobcu