Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
skusal som rebu ladit vselijako, dokonca aj tak, ako je spominane vyssie-vacsi tlak v negativke- vysledok bol, ze vidlica klesla, takze sa o to znizil jej realny zdvih...bola sice makucka ale...
nakoniec som to vyriesil tak, ze som znizil tlak v oboch komorach na rovnaku hodnotu na SAG 25%
je to kompromis, ale mne to vyhovuje, na pohodove jazdenie je to OK
cafte--Na biku mam vidlu Rock Shox Reba RL 29". Malo by to byt solo air - aspon podla popisu komponentov biku..mam cube ltd cc 29" - 2013 -..Ziadna pozitivne a negativne fukanie. Aspon som druhy ventil na nej nenasiel. A knizku co mi dali k vidle je v nej je akurat velke H...O - nic nej dokopy nie je.....Nedari sa mi na webe najst nejake tabulky na kolko PSI to fukat podla hmotnosti jazdca..Nerad by som si vidlu dovrzal . SOM takej vyssej vahovej kategorie. V obchode mi to nafukal na nejakych 115PSI aspon podla manometra co mam doma, a sa mi to zda tvrde...CHcel by som upustit trocha..Len o to robil podla nejakej tabulky, ktoru mi k biku akosi nedali a nedari sa mi nic normalne najst na nete...PLS help-...diky.
Tabuľkou sa neriaď, to je vhodné možno tak na 1. nafúkanie nech máš istotu že nedáš prinízky/privysoký tlak (až tak nízky/vysoký, že by mohol vidlicu poškodiť).
Normálne pozeraj na SAG a na to, ako využíva zdvih. Na doraz by si sa mal dostať len vo výnimočnej situácii, vždy by tam mala byť nejaká rezerva.
pozeraj na SAG..PO slovensky pls....viem, ze tam su nejake percenta na vidle..ze 10,20,30...co to je? Vies..moj prv ybike s takou vidlou.. SAg je akoze to, kolko vidlica klesne, ked si na bike sadnem????..ci co to je?
Ak to bude medzi 10-30 keď sadneš na bicykel, to bude OK
Ale hlavne sa zameraj na to využívanie zdvihu, ponorenie v stave nasadnutia/jazdy mimo prekážok (SAG) už bude nejako prispôsobené tomu. Zisti si kde je doraz a potom pozoruj ako vidlica využíva zdvih pri jednotlivých tlakoch.
Cize ak to dobre chapem...tak len pokusne si to viem nastavit.....Ak celou vahou..maximalne jak viem zatlacim na vidlu ked stojim normalne nad bikom, a vidla sa da dole trebars o 7cm,...ma to vobec nejaku vypovednu hodnotu??..Lebo mam pocit ze nie...Lebo sa mi z da pri takomto nafukani, ze je ta vidla doooost tvrda ..Asi mam velku silu..Ale v realy to asi funguje inak...
Sadni na bicykel a prenes váhu na predok viac krát za sebou - "riadne sa do toho opri".
Ak to pri takejto situácii bude mať viac ako centimeter-dva do dorazu, tak nejaký tlak upustiť bude fajn voľba.
Len pri tom presune váhy musíš samozrejme stáť na pedáloch, nie sedieť na sedle, to "sadni" na bicykel malo naznačiť že nohy nemôžeš mať na zemi a celú hmotnosť musí niesť bicykel
Zdravím, keďže moja otázka sa týka vidlíc RS reba ta to píšem rovno sem. Chcem sa spýtať aký je rozdiel medzi rebou rl 29 a rebou SL 29 a či sa oplatí si priplatiť za rebu SL 29.
Zdravim, 2 mesiace mam Rebu RL 120mm solo air. Pri nastavovani reboundu som si vsimol ze ked je nastavena nastavena na pomaly tak pri nabehu aj na male prekazky (napr korene kamene) nereaguje a odskakuje , ako keby isla pomaly aj dole. Ale pri rychlom rebounde pekne zehli. Ako keby sa nastavenim reboundu nastavovala aj kompresie. Je to nieco co sa da technicky riesit alebo je chyba v mojom chapani nastavenia ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nakoniec som to vyriesil tak, ze som znizil tlak v oboch komorach na rovnaku hodnotu na SAG 25%
je to kompromis, ale mne to vyhovuje, na pohodove jazdenie je to OK
matt je proste "stara" (sorry matt, viem ze to slovo nemas rad
Chcem sa opytat, ci je to napisane v manuali, resp. kde je to napisane? Lebo kazdy to tu spomina, ale ja som to nikde este nenasiel
Normálne pozeraj na SAG a na to, ako využíva zdvih. Na doraz by si sa mal dostať len vo výnimočnej situácii, vždy by tam mala byť nejaká rezerva.
Ale hlavne sa zameraj na to využívanie zdvihu, ponorenie v stave nasadnutia/jazdy mimo prekážok (SAG) už bude nejako prispôsobené tomu. Zisti si kde je doraz a potom pozoruj ako vidlica využíva zdvih pri jednotlivých tlakoch.
Ak to pri takejto situácii bude mať viac ako centimeter-dva do dorazu, tak nejaký tlak upustiť bude fajn voľba.
konkretne na tej, ktoru ma nerve al 6