Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
s tou 115kou by to malo byt v poho, tiez som mal podobnu dilemu a nakoniec som dal 115ku na moj 21" ram...
vid foto: http://forum.mtbiker.sk//files/img_0653_103.jpg
prinajhorsom az by bol zly uhol, dal by si ju prerobit na tych 100...ale ten vacsi zdvih by mal byt ok
s tou 115kou by to malo byt v poho, tiez som mal podobnu dilemu a nakoniec som dal 115ku na moj 21" ram...
vid foto: http://forum.mtbiker.sk//files/img_0653_103.jpg
prinajhorsom az by bol zly uhol, dal by si ju prerobit na tych 100...ale ten vacsi zdvih by mal byt ok
no newiem uvidime...lebo ci to nebude na pretekoch vadit taky velky zdvih lebo na sidke 80mm sa mi omnoho lepsie jazdilo ako teraz na foxe...ale zajtra ju konecne posielam prec a idem kupit Rebu
nefukam nic, kedze nemam pumpicku (ani neplanujem - tych 20 Sk ma nezabije), preto to nechavam na servisaka a preto to mam "predpisane"
to gary: nieto zac...ale neodporucam ti kupovat taku velku kravu
nefukam nic, kedze nemam pumpicku (ani neplanujem - tych 20 Sk ma nezabije), preto to nechavam na servisaka a preto to mam "predpisane"
a este nieco ked sadnes na bike tak kolko si klzaky vhupnu dnu?
Cawte idem kupit Rock Shox Rebu a mozem si dat zmenit od vyroby zdvih...jazdim SVK maratony a mam Ravo Racing ram....a newiem ci si ju mam dat nastavit na 100mm alebo 115mm? vôbec sa newiem rozhodnut...ze ci 115 vydrzi ram a ze ci to nebude vela na maratony....
nechal by som 100. na maratony ta viacej na HT bude brzdit
mimoxodom zmena zdvihu je reverzibilná :]
s ladením začínaj na rovnakých tlakoch oboch komôr a ak ju chceš citlivejšiu tak jemne dofukuj negatívku, výrobca síce deklaruje, že negatívka by vždy mala mať nižší, max. rovnaký tlak, ale kašli na to a otestuj si optimum
no foxu som predal s toho hladiska lebo bolo tam treba vymenit komplet tesnenia za 2500sk a ja ju idem poslat na predaj za 7500sk a ked to zratas tak to vinde 10000sk a za 10000 mam novucicku RS Reba:)
mimoxodom zmena zdvihu je reverzibilná :]
s ladením začínaj na rovnakých tlakoch oboch komôr a ak ju chceš citlivejšiu tak jemne dofukuj negatívku, výrobca síce deklaruje, že negatívka by vždy mala mať nižší, max. rovnaký tlak, ale kašli na to a otestuj si optimum
minule som nad tym rozmyslal, ked som chlapikovi vypustil negativnu komoru a vidlica zrazu "narastla"
Asi v tych spojenych nadobach predsa len dochadza k vyrovnaniu tlakov.... skus znizit tlak v pozitivnej a do negativnej daj rovnaky, urcitre bude reagovat citlivejsie na male podnety a k dispozicii budes mat cely zdvih, tym padom aj progresivitu celej pozitivnej komory.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
vid foto:
http://forum.mtbiker.sk//files/img_0653_103.jpg
vid foto:
http://forum.mtbiker.sk//files/img_0653_103.jpg
sry za OT
to Čebro: ano, bola to dost hodna zmena a ak chces viac chrtit, nechaj tam radsej 100 mm...
to Čebro: ano, bola to dost hodna zmena a ak chces viac chrtit, nechaj tam radsej 100 mm...
apropo mam cca 70 kg
este taka mala otazocka do mojho prieskumu
s ladením začínaj na rovnakých tlakoch oboch komôr a ak ju chceš citlivejšiu tak jemne dofukuj negatívku, výrobca síce deklaruje, že negatívka by vždy mala mať nižší, max. rovnaký tlak, ale kašli na to
s ladením začínaj na rovnakých tlakoch oboch komôr a ak ju chceš citlivejšiu tak jemne dofukuj negatívku, výrobca síce deklaruje, že negatívka by vždy mala mať nižší, max. rovnaký tlak, ale kašli na to
minule som nad tym rozmyslal, ked som chlapikovi vypustil negativnu komoru a vidlica zrazu "narastla"
Asi v tych spojenych nadobach predsa len dochadza k vyrovnaniu tlakov.... skus znizit tlak v pozitivnej a do negativnej daj rovnaky, urcitre bude reagovat citlivejsie na male podnety a k dispozicii budes mat cely zdvih, tym padom aj progresivitu celej pozitivnej komory.
sorry za OT