Hellou tipci. No nabuduci piatok si idem pre tento kusok ( ak sa nic nepo..). Je tu niekto majitelom tohto kusku? Skuste poreferovat vase skusenosti s nou. Ked ju pojazdim, tak aj ja co to napisem aby ostatni vedeli ci ist do nej alebo nie. Vopred diky
... podľa názvu ktorý si napísal to je klasická strunová verzia s U-turnom.
Takže okrem toho že tam je pevná os a že to má väčší zdvih bude zhodná s vidlicami Recon a Revelation v strunovej verzií s U-Turnom ... predpokladám že príjemne citlivá a tuhá, no trochu ťažká.
Skôr by bolo zaujímavé napísať cenu a kde si ju kúpil keď "ideš pre ňu"...
Citliva dufam, ze bude . Preto ju chcem. Vaha je 2108kg co je dost dobra by som povedal. Berem ju z elitebikes za cenu 369€ nakolko som robil predobjednavku. Kedze pracujem v ZA tak ju preberem osobne. Z nemecka sa da doviezt za 289+10€ postovne ale chcem to mat z sk alebo cz koli servisu a zaruke.
po takmer roku pouzivania mozem povedat, ze je to za dane peniaze (€290) velmi dobra vidlica.
Chodi velmi hladko (stale som nezmeral odtrh), prijemne citliva (fakt sa oplati struna podla vahy), trosku zaostava vo vysokorychlostnej kompresii, dostacujuco pevna na enduro. U-turn pouzivam minimalne, ale obcas sa predsa len hodi
Diky, to som chcel pocut .S tou strunou, to budem riesit neskor, ked budu love. Na tu original budem asi tazky ( 86 ) . Jazdim dost rozmanito. Daky ten street sem tam, po lesoch ale ziadne kardaly zas a luky, trailsy. U-Turn som chcel koli ramu. Ten moj dosavadny mi dovoli max 120mm ale urcite nabuduci rok kupim novy a tam vyuzijem plny rozsah.
Takze nebudem ju mat pretoze sa neda na svk ani v cz zohnat. Su absolutne vypredane a dlho este nebudu. Vraj Rock Shox nestiha vyrabat. Je to sice skoda ale na druhu stranu ma nejde porazit pretoze zajtra si idem pre Marzocchi Z1 2006 130mm uplne novu za 299€. Sice je siva ale striekat som hadam nezabudol . Takze kto by chcel tuto vidlu tak moze rovno kupovat s tadeto http://www.bike-components.de/products/info/p25685_Sektor-RL-U-Turn-Federgabel-Modell-2011-.html alebo pockat kym ju slovac nezohna.
No viem, ze to znie sialene az priam primitivne. Lenze ked uz som vsetko ladil do farby cierna-biela. Rafiky, ram a vidla mali byt biele. A teraz tento pruser. Koli zaruke by som to asi nemal robit. Daco vymyslim. Pohladam dake info o foliach alebo take nieco.
Nemalo by sa. Sú tam 3 veľkosti na vonkajšie nohy (cross country, DH a vidlice pre 29" kolesá)
Pri kľukách to je jednoduchšie, kde sa dá vybrať konkrétny typ: post453743.html#p453743
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže okrem toho že tam je pevná os a že to má väčší zdvih bude zhodná s vidlicami Recon a Revelation v strunovej verzií s U-Turnom ... predpokladám že príjemne citlivá a tuhá, no trochu ťažká.
Skôr by bolo zaujímavé napísať cenu a kde si ju kúpil keď "ideš pre ňu"...
Chodi velmi hladko (stale som nezmeral odtrh), prijemne citliva (fakt sa oplati struna podla vahy), trosku zaostava vo vysokorychlostnej kompresii, dostacujuco pevna na enduro. U-turn pouzivam minimalne, ale obcas sa predsa len hodi
Pri kľukách to je jednoduchšie, kde sa dá vybrať konkrétny typ: post453743.html#p453743
http://www.amazon.com/RockShox-Sektor-Solo-150mm-White/dp/B003UWD4C6%3FSubscriptionId%3DAKIAIIZT6WDMVJ3ROS7A%26tag%3Dfitriyasoooyy-20%26linkCode%3Dxm2%26camp%3D2025%26creative%3D165953%26creativeASIN%3DB003UWD4C6