Mam vidlu RST Gila TnL, 100mm / Turn & Lockout a neviem ako ju rozobrat, pretoze ju chcem premazat. V navode je iba to, ze ju treba rozobrat a premazat, no nieje tam sposob, ako to urobit. Nevidim na nej ani nejake otvory, budem vdacny za kazdu radu.
hore na vidlici tam kde nastavuješ tvrdost, lock máš taký špec. tvarovaný
šrob ten stači odtočit a je to lepšie je ked si ten klúč kúpiš lebo môžes dodrbať tu hlavu šrobu ale ide to aj .......
no ja mam RST ani neviem co to je styri rokz stara najzakladnejsia vidla uplne nahovno...
ale co som chcel povedat ked to rozoberam idem vzdy zo spodu cez tie imbusy....
obratas bike naopak,odpojis brzdu,das dole koleso a tie dva imbusi (na vidle) odsrubujes uplne a vytiahnes vonkajsie nohy. Ked to budes mat tak to mozes premazat. No a poskladas to tak isto len bacha na imbusi je na nich dost jemny zavit a taktiez daj pozor na gufera aby boli dobre nasadene. Dobre by si spravil keby si to dal do servisu lebo ak je to v zaruke a ty tam nahodov nieco nechtiac poskodis tak ti reklamacka nepomôze.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
šrob ten stači odtočit a je to lepšie je ked si ten klúč kúpiš lebo môžes dodrbať tu hlavu šrobu ale ide to aj .......
ale co som chcel povedat ked to rozoberam idem vzdy zo spodu cez tie imbusy....
áno vitiahneš nohy ale na premazanie pružín a všetkého čo je vo vnútry pojdeš cez tie horné šroby
Vela stastia pri spoznavani RST