jj to viem ze su tvrdsie-u nich ide len o tlmenie narazu na rampu a na tlmenie dopadu, to je mi jasne. jaj takze ty mas na mysli vidlu.... tu mam uz asi jasnu, bude to manitou stance flow ktoru si nasrobujem na 130 mm kvoli geometrii ramu. jeho kamaradi ju maju tiez a dh sa im na nej jazdi uplne bohovo. flow je urcite lepsia ako kingpin, pretoze dvojkorunka za 9000 vazne bije dost do oci
no ehm nechcem ti kazit iluzie a stance flow je viac menej z kategorie horsich vidiel, ja rozmyslam ze ju tiez ale zoberem, uplne dostacuje mojim ucelom popripade dosetrim 3litre a kupim si z1 freeride
nechcem ti do toho kecat ale boxxera by som pre zaciatocnika nebral, radsej 888 aj ked to nieje taka dobra vidla ale boxxer-y a fox-y su velmi krehke na narazi sutrov, resp na padu cize prerazis spodne nohy ako maslo
888 vydrzi skoro vsetko a zere celkom slusne
popripade travis vydrzi velmi vela a zere velmi dobre
nechcem ti do toho kecat ale boxxera by som pre zaciatocnika nebral, radsej 888 aj ked to nieje taka dobra vidla ale boxxer-y a fox-y su velmi krehke na narazi sutrov, resp na padu cize prerazis spodne nohy ako maslo
mne do toho nekecaš,to si vyriad z 515-om...
inač velmi zaujimave,čo si napisal...
norbhee bohuzial je to pravda,
boxxeri su fakt 'maslo' nevhodne pre zaciatocnika zatial co 888 znicis len velmi tazko aj ked aj taky experti sa najdu
ja som to inak myslel na 515
Problemy boli najma s Launch vo verzii T7 (2007), verzia T8 (2008) uz ma zpevnene nohy a najma mostik, takze nedochadza k problemom so zlamanim tak ako v pripade predchadzajucej verzie. Samozrejme zlomit sa da vsetko... a aj niektori vyrobcovia na bicykloch 2008 pouzivali stare vidlice T7...
akoze T8? nevsimol som si ze pri oske nieco je okrem toho ze je polepena pitchovkskymi nalepkami...
Kua sorry omy je to presne naopak:
T: na oboch nohach mas predpetie pruziny (tocis tocis a nic!!!)
RA : To iste len mas dole pri oske nastavenie odskoku
doplnim ze RA: na lavej nohe sa nastavuje tuhost pruziny, na pravej take kovove kolecko , s nim nastavis "odskok".
ale Launch je Nehorazny shit ja mam T8 a brutalne kope. len nadvihnem na zadne a vidla zrobi BUCH. Skusal som aj verziu Ra 130mm ta az tolko nekope ale zas pri najpomalsom odskoku nemas sancu ju ani stlacit, napr. pri zatazeni vahou celeho tela ju nestlacis ano o 1/8 zdvihu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ehm nechcem ti kazit iluzie a stance flow je viac menej z kategorie horsich vidiel, ja rozmyslam ze ju tiez ale zoberem, uplne dostacuje mojim ucelom
mne do toho nekecaš,to si vyriad z 515-om...
inač velmi zaujimave,čo si napisal...
boxxeri su fakt 'maslo' nevhodne pre zaciatocnika zatial co 888 znicis len velmi tazko aj ked aj taky experti sa najdu
ja som to inak myslel na 515
Vie niekto aky je rozdiel medzi launch T8 a T7 ?
Problemy boli najma s Launch vo verzii T7 (2007), verzia T8 (2008) uz ma zpevnene nohy a najma mostik, takze nedochadza k problemom so zlamanim tak ako v pripade predchadzajucej verzie. Samozrejme zlomit sa da vsetko... a aj niektori vyrobcovia na bicykloch 2008 pouzivali stare vidlice T7...
na oboch nohach sa nastavuje to iste?
na oboch nohach sa nastavuje to iste?
Su dva modely:
RA: na oboch nohach mas predpetie pruziny (tocis tocis a nic!!!)
T: To iste len mas dole pri oske nastavenie odskoku
Kua sorry omy je to presne naopak:
T: na oboch nohach mas predpetie pruziny (tocis tocis a nic!!!)
RA : To iste len mas dole pri oske nastavenie odskoku
(to je z toho poacasia)
ale Launch je Nehorazny shit ja mam T8 a brutalne kope. len nadvihnem na zadne a vidla zrobi BUCH. Skusal som aj verziu Ra 130mm ta az tolko nekope ale zas pri najpomalsom odskoku nemas sancu ju ani stlacit, napr. pri zatazeni vahou celeho tela ju nestlacis ano o 1/8 zdvihu