vyrobca uvadza ze klip je iba do -4 dioptrie. Je prosim Vas mozne do dioptrickeho klipu dat skla s dioptriou -4,5?
Myslim ze pan Marecej uvadzal ze ma skusenosti s Ekynoxami a dioptrickym klipom.
Dik
Pozor na vysoke dioptrie v klipe. Co to som sa o tom uz dozvedel. Problem nieje ani tak v hrubke skla ako v jeho zakriveni. Do mojho klipu sa vojdu aj vacsie dioptrie ako uvadza vyrobca -4, ale ako ma opticka varovala, pri vysokych dioptriach sa to uz horsie znasa (vlny). Ja mam jedno oko nad -5 (s cylindrami) a trochu sa svet vlni. Slnecne okuliare su dost zakrivene takze sa stred musel posunut o milimeter (Rudy to aj uvadza v baleni). Najprv mi dala na skusku obyc. skla (1x center, 2x milimeter posunute) a az potom drahe odlahcene.
Rudy project Horus + Racing red skla a paraaaada. Nechapem ako som to mohol tak dlho bez nich vydrzat.
oakley si pyta za ramy 8 tisic a za skla 12 (tiez tisic)
Aha... Zase som múdrejší.
Ja som si to mýlil s očnou šošovkou. A nevedel som si predstaviť, že sa ti niečo môže dotýkať šošovky...
Ak sa v bazare objavi inzerat: predam nenosene okuliare Rudy Project tak to neslo.
Rudyni su pre mna zaruka. Prilis dlho som nosil na sport iba dioptricke a tak ci tak musim kupit druhe nahradne.
Ake mate skusenosti so sklami: laser black, smoke black, racing red, multilaser orange? Potrebujem ich na vecerny beh, bike a board.
Aj z tohto dôvodu výrobca upozorňuje na to aby sa tam nedávali moc hrubé sklá, ktoré by mohli robiť problém pri nasadení a držaní dioptrického klipu.
Ja mám od tejto značky a v pohode - http://www.relaxworld.eu/, ale RudyProjekt je pojem, tiež som ich kedysi chcel a tiež Adidas, ale to je už iná cena