https://www.mtbiker.sk/clanky/9746/skusenosti-s-12-rychlostnou-sadou-sram-eagle-na-co-je-to-vlastne-dobre.html#komentare-116200
Ale vyzerá to tak,že po nájazde niekolko sto km začínajú isté problémy-konkrétne to vyzerá na problém z najlacnejšou kazetou Eagle označenej ako GX , zdá sa,že to množstvo nitov po určitom počte km povolí,prejavuje sa to zo začiatku silným puknutím v zábere,je to ozaj silné puknutie,ktoré zazvoní celým rámom (toto robí mne,zatial len na 4 a 5 najväčšom pastorku,mám najazdené len cca 300 km) najprv som to pripisoval,že sa deje niečo v náboji,ale včera som sa previezol na inom biku,kde je táto kazeta a má už cca 1000 km,tam už puká stále,ako starý kočík
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/kazety-a-pastorky/mtb-10-11-12-prevodov/sram-eagle-gx-xg-1275-12sp-kazeta-10-50z.html
Viem ešte o ďalšom,ktorý má cca 400 km a tiež mu to pukne,to sú teda tri kazety z pukaním-napíšte kto má ešte túto kazetu,kolko km a či tiež v zábere puká.
Ak sa to ukáže ako sériová vada,budem reklamovať,neskladal som bike preto,aby som pukal celým lesom ako stará herka
posledný komentár: 28. 7. 2025 o 8:44
posledný komentár: 26. 6. 2025 o 20:39
Akurat vrzga.
Ja nebudem rozoberať novu prehadzku po 3 mesiacoch jazdenia.
Ani nahodou.
Reklamacka
Akurat vrzga.
Ja nebudem rozoberať novu prehadzku po 3 mesiacoch jazdenia.
Ani nahodou.
Reklamacka
OK, ved rob si co chces... posli na reklamacku, maj mesiac nepojazdny bike a prehadzovacka sa ti moze vratit ta ista so statusom - reklamacia neuznana.
Asi ze som to neskusal len tak.
Ale hladam príčinu zvukov co vydava bike pri sliapani, a nasiel som toto.
ako zistim ktory zub to je? mne to robi to iste, ako asi aj vacsine ludom no neviem ktory zub to je
12 speed sady majú ultra malé tolerancie na nastavenie, treba mať skúsenosti a vhodné je aj správne "nádobíčko" (rozumej narovnávač pätky ktorý nie len vyzerá ale hlavne je presný).
Lacnejšie sady od Sram majú dosť "blatový" šalter, ľahko sa ohne. Výskyt tohoto javu v populácii je častý. Treba sa potom na to pozerať ako na systém pätka+šalter a hladať optimálne nastavenie. Niekedy je potrebné šalter jemne narovnať a pätku jemne ohnúť do protistrany, nájsť najlepší možný kompromis, skrátka vyhrať sa s tým jemne, s citom, skúšať pri tom nielen na stojane ale aj s tým pojazdiť - znie to ako piplačka, aj je. Dakedy treba vymeniť lanko za 1,1mm ultra slick brúsené, aby bola pri radení smerom dole okamžitá odozva. Alebo vymeniť aj bowden (keď ide cez rám nechce sa Vám do toho, že?
V zásade keď sa ja "pohrám" 30-60 minút a dosiahnem výsledok najlepší možný, často jazdec odchádza s tým že predtým chcel kupovať nový šalter ale radí mu to tak, že je spokojný. Sú prípady keď to vyriešiť už nejde, hlavne keď už má šalter až príliš veľký vakel, vo vela prípadoch však viem dobrý pocit z radenia obnoviť.
12 speed sady majú ultra malé tolerancie na nastavenie, treba mať skúsenosti a vhodné je aj správne "nádobíčko" (rozumej narovnávač pätky ktorý nie len vyzerá ale hlavne je presný)....
uz druha navsteva servisu a uz druhy raz som odchadzal smutny