Na nete sa zacalo diskutovat o novych XTR, XT, SLX komponentoch na rok 2011. Pri XTR bude nova kombinacia 2x10 alebo 3x10. Pri XT a SLX to budu 3x10. Zaujimalo by ma co si vy o tom myslite?
Na fotke su iba nove XTR componenty ale v popisku su aj XT/SLX specifikacie.
co sa da o tom mysliet ked su to len spekulacie? pripomina mi to zazitky z foto fora kde sa kazdy tyzden diskutovalo o tom aky bude nastupca toho a toho fotaku a ci sa oplati cakat a tak
myslet si mužem co chcem, podstatné je co si myslí v Shimanu, jinak starší sady bůdou pořád dostupné takže není problém si vybrat
jinak Sram přechází taky na 10sp
Sram svoju 2x10 sadu predstavil uz vlani v lete pod oznacenim XX.
Tie informacie nie su ziadne spekulacie. Vcera na www.bikeradar.com bolo potvrdene ze v ramci ich akcie Bikeradar Live 2010 10-11.07.2010 budu tieto nove komponenty prvykrat predvedene na verejnosti hlavnym dovozcom shimano produktov a to firmou Madison www.madison.co.uk
citovane priamo zo stranky:
Shimano will have a huge expo area at BikeRadar Live this summer where visitors can try out their latest technology – including new versions of their Deore XT and SLX groupsets.
We've been sworn to secrecy on the new kit, but can reveal that both groups have been updated to include a new 'Dyna-Sys drivetrain system' that should bring Shimano up to speed with rivals SRAM.
Shimano will be at the show courtesy of UK distributors Madison, who have also hinted about previewing some other new products, to be confirmed nearer the event.
rozhodnu zakaznici.
ked budu kupovat, bude sa vyrabat.
ale pripomina mi to bombasticky nastup dualov pre MTB a prehadzovaciek s inverznymi pruzinami......
ked vtedy shimano zistilo, ze straca pozicie, rychlo zaradilo spiatocku.
zivotnost desiatkoveho systemu rozhodne, ked bude porovnatelna s deviatkou asi sa to uchyti.
ocel ma zdraziet o 100% som zvedavy ako sa tato skutocnost premietne do cien retazi a kaziet.
budu fungovat starsie prehadzovacky pri pouzity s 10 kolovymi kazetami? necital som to podrobne ale asi nepredstavili dual-controly na 10 speed co je skoda. mohli by kvoli tymto estetickym zmenam aspon zlacniet stare modely ))
ak som to dobre pochopil tak na 10 kolove kluky sa moze davat iba retaz z 10 kola...
to asi tazko....
aj ked 9 kolovy salter, trigger a kazeta a retaz 10k - kto vie. Len v tom nevidim zmysel....
Malo by fungovat 10 kolovy salter na 9k kazete, retazy a triggeri. (podobne ako to funguje o stupen nizsie - 8 a 9 kolo)
retaz 10k bude urcite uzsia ako 9k, takze aj prehazka bude mat pravdepodobne uzsie kladky....
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jinak Sram přechází taky na 10sp
Tie informacie nie su ziadne spekulacie. Vcera na www.bikeradar.com bolo potvrdene ze v ramci ich akcie Bikeradar Live 2010 10-11.07.2010 budu tieto nove komponenty prvykrat predvedene na verejnosti hlavnym dovozcom shimano produktov a to firmou Madison www.madison.co.uk
citovane priamo zo stranky:
We've been sworn to secrecy on the new kit, but can reveal that both groups have been updated to include a new 'Dyna-Sys drivetrain system' that should bring Shimano up to speed with rivals SRAM.
Shimano will be at the show courtesy of UK distributors Madison, who have also hinted about previewing some other new products, to be confirmed nearer the event.
pekne povedane
ked budu kupovat, bude sa vyrabat.
ale pripomina mi to bombasticky nastup dualov pre MTB a prehadzovaciek s inverznymi pruzinami......
ked vtedy shimano zistilo, ze straca pozicie, rychlo zaradilo spiatocku.
zivotnost desiatkoveho systemu rozhodne, ked bude porovnatelna s deviatkou asi sa to uchyti.
ocel ma zdraziet o 100% som zvedavy ako sa tato skutocnost premietne do cien retazi a kaziet.
ak som to dobre pochopil tak na 10 kolove kluky sa moze davat iba retaz z 10 kola...
aj ked 9 kolovy salter, trigger a kazeta a retaz 10k - kto vie. Len v tom nevidim zmysel....
Malo by fungovat 10 kolovy salter na 9k kazete, retazy a triggeri. (podobne ako to funguje o stupen nizsie - 8 a 9 kolo)
retaz 10k bude urcite uzsia ako 9k, takze aj prehazka bude mat pravdepodobne uzsie kladky....
lebo v designe nejake zmeny nevidim..okrem 32z prevodniku
myslel som 3
dik za opravu
(btw...3x10 je podla mna uplna zbytocnost...skor rozmyslam, ze prejdem na 2x9)
kozmeticke zmeny skoro ziadne... len zuzenie na 10retaz a na saltri voditko na uchtenie lanka...