vybral som si plaste od Schwalbe a neviem ci je vhodna kombinacia Samrt Sam Sport(26x2.1) dopredu a Little Albert Sport(26x2.1) dozadu alebo oba Albert alebo oba Sam.
Jazdim prevazne lesne cesty trochu les a cestu malo len pri vyjazdoch z lesa.
Preto portebujem plast ktory dobre zabera.
Poradte mi prosim ci moj vyber je OK alebo mam kupit nieco ine.
vybral som si plaste od Schwalbe a neviem ci je vhodna kombinacia Samrt Sam Sport(26x2.1) dopredu a Little Albert Sport(26x2.1) dozadu alebo oba Albert alebo oba Sam.
Dakujem
aktualne jazdim alberta v predu aj v zadu, ale rozmer 2.25. a je to velmi solidny plast za tych 530Sk. dobre zabera a drzi v zakrutach, no na asfalte sa ti bude viacej drat. takisto odolnost voci defektom je dobra, je to dost vysoky vzorok. cize bud albert dopredu aj dozadu alebo albert dopredu a smart sam dozadu
diky vladol, asi spravim tu druhu moznost ss dozadu a albert dozadu.
ale povedz mi este jednu vec preco ss dozadu ked je rychlejsi a menej zabera ako albert?? toto celkom nechapem
no lebo dopredu davas vyssi vzorok(pripadne sirsi plast) koli lepsej kontrole bajku. a myslim, ze pokial nebudes jazdit v blate po osky tak so zaberom so ss nebudes mat problem a na tvrdsom povrchu budes mat mensi valivy odpor
aktualne jazdim alberta v predu aj v zadu, ale rozmer 2.25. a je to velmi solidny plast za tych 530Sk. dobre zabera a drzi v zakrutach, no na asfalte sa ti bude viacej drat. takisto odolnost voci defektom je dobra, je to dost vysoky vzorok. cize bud albert dopredu aj dozadu alebo albert dopredu a smart sam dozadu
1. skusal som LA 2,1 vzadu - nespokojnost so zaberom
2. LA dobre drzi v zakrutach - mozem potvrdit (neplati pri vyssich tlakoch)
3. s kombinaciou albert vpredu, smart vzadu - suhlasim
4. na asfalte ide LA rychlo dolu - este rychlejsie ako si vies predstavit (vzadu)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcel si tym nieco naznacit?
napriklad ze pred tym nez nieco poradim sa mam spytat kolko je dotycny ochotny zaplatit?
1. sa ta to vobec netyka, ak sa mu zdaju drahe napise to sam
2. zbytocne deries klavesnicu (a ja kvoli tebe tiez)
Dakujem
ale povedz mi este jednu vec preco ss dozadu ked je rychlejsi a menej zabera ako albert?? toto celkom nechapem
inac klavesnicu derem iba na ADK-cku....
1. skusal som LA 2,1 vzadu - nespokojnost so zaberom
2. LA dobre drzi v zakrutach - mozem potvrdit (neplati pri vyssich tlakoch)
3. s kombinaciou albert vpredu, smart vzadu - suhlasim
4. na asfalte ide LA rychlo dolu - este rychlejsie ako si vies predstavit (vzadu)
este raz diky moc