No podľa mňa sú krásne, tento druhý link na ne, ich ukazuje v oveľa krajšom svetle. Ja som spokojný.
A ešte k tomu Taiwanu, už dlho sa robia vidly od Marzocchi v Taiwane, akurát boli to tie slabšie a lacnejšie typy a bola len otázka času kedy to všetko presťahujú tam. Jasne, že doma sa budú robiť naďalej, ale tu si ich nekúpime.
PaliG...krasa je vysostne subjektivny pojem. Cize kazdy o tom rozhoduje - pre seba. Ak to co pisem vidis ty ako kydanie nech sa paci. Je to tvoj subjektovny pohlad. "Kydat" budem aj nadalej, je to moje pravo vyjadrit sa na fore:)
PS: Skus pojazdit ine vidlice a pochopis...nebud zaslepeny:)
ano, krasa je subjektivny pojem, preto mame na to kazdy svoj nazor a samozrejme aj pravo ho vyjadrit(to, k tym poznamkam o fore)...pripodobnovat duro a 55ku mi ale pripada trosku, hmm, ako to nazvat, slusne povedane napr nezvycajne. ale je to tvoje obvykle rypanie, ja ti ho neberiem, len som ozaj zvedavy, ktory rocnik a model od marzocchi sa ti bude niekedy v buducnosti pacit.
..nebud zaslepeny:)
ani nie som, len nemam potrebu ociernovat inu znacku, ktoru povedzme nemam rad...
Popravde, 2006 od marzocchi boli podla mna nadherne..desgnovo ciste a typicke. Najkrajsie vidlice v tom modelovom roku zo vsetkych znaciek. 2007 to islo trochu dole, ale nieje to tak zle len to zbytocne prekombinovali..a 2008 su podla mna krok vedla designovo(tzv. overdesign - hlavne graficky) O chode sa zatial bavit nebudem, nemal som moznost to vyskusat.
su pekne, no na tie carbanice si asi budem musiet trochu zvykat. ale sak ju nejazdim. inac design je fajn, sa mi paci viac ako rock shox ci fox. a je to tymi farbami a paintom trochu ine. len si treba zvyknut. to sa za pol roka uz ani nebude vnimat, ani po tom pes nestekne. prijme sa to a hotovo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja som už počul od pár ľudí tvoj názor na tieto nejedlé...
Dalsie fotky...korunky narozdiel od vonkajsich noh sa im celkom podarili. IMO
A ešte k tomu Taiwanu, už dlho sa robia vidly od Marzocchi v Taiwane, akurát boli to tie slabšie a lacnejšie typy a bola len otázka času kedy to všetko presťahujú tam. Jasne, že doma sa budú robiť naďalej, ale tu si ich nekúpime.
co je krasa alebo nadhera? kto o tom rozhoduje, co je krasne a co uz nie je?
som zvedavy, dokedy ti vydrzi to nekonecne kydanie na vsetko, co marzocchi spravi...
PS: Skus pojazdit ine vidlice a pochopis...nebud zaslepeny:)
ani nie som, len nemam potrebu ociernovat inu znacku, ktoru povedzme nemam rad...
Inak ta cierna 55 sa vazne na duro podoba...
tento vyrok si budem pamatat
aky rocnik dura? nech to checknem...