Cavte bajkeri,za 1,5 roka som zodral SPDckove kufre tak ze pri max. dotiahnutej pruzine na pedali nohu vytiahnem dohora bez nejakej namahy.A idem si kupit nove kufre,ake by ste mi odporucili?Nechcem ich za mesiac znicit.Videl som Exustar SPD za 5€ to asi nebude bohvieco.Jedine asi potom SHIMANO za 10€.Diky
Mam tretry exustar a boli tam pribalene aj tie ich kufre. Jazdil som ich asi 2000km ale fakt to nebolo nic moc, rychlo sa zodrala farba a aj sa dost zbrusili. Teraz jazdim shitmano a je to lepsie.
Mam tretry exustar a boli tam pribalene aj tie ich kufre. Jazdil som ich asi 2000km ale fakt to nebolo nic moc, rychlo sa zodrala farba a aj sa dost zbrusili. Teraz jazdim shitmano a je to lepsie.
Ja mam tiez Exustar boty a vpredu tie koliky boli po polroku znicene uplne.
Tak isto aj u mna... . Potom som tie koliky vysroboval a dal tam len tie povodne sroby s plochou hlavickou a s tymi uz jazdim nejakych 4000 km a uz som zodral tie zarezy na srobovak... Som zvedavy ako to raz dam dole.
EDIT/ Nwm,ci budu tieto kvalitnejsie,su trosku drahsie,230CZK,alebo potom tieto mosadzne,co umoznuju vypnutie tretry 3 smermi Len pri objednavani do SR sa to trosku predrazi
tak to cumim, o zodrani kufrov pocujem prvy krat, ale tak dava to zmysel - sice tie moje su tam uz asi 7 sezon tie iste a vobes nepocitujem nejake nedostatky... asi moc casto vycvakavate ked to tak deriete
inac mam shimano kufre a nemozem sa stazovat
Napisal som, ze som ich trocha zbrusil, nie zrovnal s podrazkou . Ako je naspodku kufrov ten ovalny pliesok v strede, tak ten sa "zlial" dokopy s vonkajsou castou a srobiky sa tiez dost na hovno potom davali dole. Tretra sa potom lahsie vycvakavala aj ked som zvysil upinaciu silu. Tie kufre zacali dokonca po jednom mokrejsom vyjazde aj hrdzaviet. Nahodil som potom Shimanacke a s tymi to slo potom zase v pohode.
Tak isto aj u mna... . Potom som tie koliky vysroboval a dal tam len tie povodne sroby s plochou hlavickou a s tymi uz jazdim nejakych 4000 km a uz som zodral tie zarezy na srobovak... Som zvedavy ako to raz dam dole.
nooo krasa tie foto ...
Mam problem ked zapnem kufre do pedalov pri namahani to vrzzzzga neprijemny zvuk aspon pre mna. Je to normalne to vrzganie v podstate je to kov a kov. Znamena to ze mam vymenit kufre alebo uz aj pedale? Kufre maju najazdenych nejakych 5000 km. Ked tam dam trocha WD-cka pred jazdou je to bez zvukov. Na novy bike uz pojdu nove pedale ale tak tie ostavaju na HT-cku Jedna sa o znacku Ritchey Poradte please
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ja mam tiez Exustar boty a vpredu tie koliky boli po polroku znicene uplne.
EDIT/ Nwm,ci budu tieto kvalitnejsie,su trosku drahsie,230CZK,alebo potom tieto mosadzne,co umoznuju vypnutie tretry 3 smermi
inac mam shimano kufre a nemozem sa stazovat
a máš tam PD520 za 20 € s kuframi - ber tie.
SM-SH56 sú trojsmerné
Nerozumiem, ako najazdením 2000 km dokážeš zbrúsiť kufre? To si v nich skôr 2000 km nachodil?
vy sa v tych tretrach prechadzate ?
ja mam shimano a mam najazdenych asi 6000km na nich a su ako nove
asi v nich aj behas po betone, nie ?:D
Stare kufre uz nie su...
Tretry maju okolo 9000km.
1. fotka tie stuple
2. fotka tretra s tymi srobmi - ich pozostatok
Mam problem ked zapnem kufre do pedalov pri namahani to vrzzzzga neprijemny zvuk aspon pre mna. Je to normalne to vrzganie v podstate je to kov a kov. Znamena to ze mam vymenit kufre alebo uz aj pedale? Kufre maju najazdenych nejakych 5000 km. Ked tam dam trocha WD-cka pred jazdou je to bez zvukov. Na novy bike uz pojdu nove pedale ale tak tie ostavaju na HT-cku Jedna sa o znacku Ritchey Poradte please