Ja by som šiel do klasiky... M520... Má ich odskúšaných toľko bikerov... A neni s nimi problém... Ak chceš len v teniskách, zožeň si to platové *****...
A podstatnejšie je, že tie plastové picsoviny sa prevažujú, čiže pri potrebe dať nohu na pedál bez tretry je to dosť zlé, musíš si ich natočiť, inak smerujú k zemi. Mne osobne to vadilo, keď som raz šiel 30km takto domov...
winprog15: chcem ta vidiet ako zlomis tu plastovu zarazku. je celkom problem ju dat dole z pedala, podarilo sa mi to len raz ked som trafil pedalom skalu, a zarazka zostala cela len konecne odpadla.... nudzovo sa v tom slapat da
co som ja vsetko videl:) len tu davajte chalanom co idu mat prvy krat SPDcka "rady" ako sa da na nich nudzovo slapat a potom si rozbiju hubu alebo slusne oskru nohu....
Neviem,či na niečom fičíš (no offense) Ale keď si kúpim SPDčka a prvý krát na nich idem,tak asi pôjdem v tretrách a navyše núdzové šlapanie je presunutie sa niekde v nenáročnom teréne,iste nepôjdem do terénu s SPDčkami a teniskami
Ale aj tak ma viacej prekvapilo to že to ten dobrák odhodil troška ďalej od cesty a nezobral to zo sebou. On to nechal v lese. To ma nemilo prekvapilo prekvapilo. A to že sa nejaký plast bude správať rovnako ako kufre ktoré sú o dosť pevnejšie sa asi ani baviť nemusíme.
rozdiel medzi 545 a 647 je v tej kliekte,viac som naklonený kovu,pretože viem,čo som stváral na starých,ale neviem či 647 nemajú lepšie blata sa zbavujúci upínaci mechanizmus..
na Shimanách ma hnevajú kónusy a guličky,
Time Z som nikdy nevidel,ale viem že majú xy nastavení
a Mallet,hentá najnižšia rada neviem o čo je iná od 3kky,okrem materiálu krídelok,60g váhy...
neviete niekto aké majú tie CB ložiská?(napr. 5050 x majú kónusy, ale 5050xx majú už priemysle,či je to tak aj medzi Mallet 1/2/3)
Takže 647 a 545 majú úplne iný mechanizmus a konštrukciu. Takže v tomto vedie rozhodne 647.
Ďalšia vec je plastová vs. kovová klietka. Použitý plast na 647 je pevný a hlavný rozdiel medzi plastom a kovom je pružnosť. Taká Al klietka toho asi veľa nevydrží, zatiaľ čo plast niečo prepruží. Takže ja by som šiel do 647. CB sú o úplne niečom inom ako Shimano, takže nerozhoduj sa podľa ložísk a materiálov prípadne váhy ale podľa toho kotrý mechanizmus ti bude viac vyhovovať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=22_70&products_id=509&osCsid=a5upgqdqv2qfjpnv3ksscopu05
http://www.suncycle.sk/product_info.php?cPath=22_70&products_id=509&osCsid=a5upgqdqv2qfjpnv3ksscopu05
suhlasim s tebou za tu cenu no neber ich
ja mam 454, zatial su cele a su fajn aj do mesta bez spd.
ja mam 454, zatial su cele a su fajn aj do mesta bez spd.
keďže moje DX 636 sa pobrali do bikového neba,riešim nejaké iné zjazdové SPDčka:
Shimano M545
Shimano DX 647
Time Z FR
a samozrejme CB Mallet,model 1
takže poprosím radu,ktoré a prečo?
rozdiel medzi 545 a 647 je v tej kliekte,viac som naklonený kovu,pretože viem,čo som stváral na starých,ale neviem či 647 nemajú lepšie blata sa zbavujúci upínaci mechanizmus..
na Shimanách ma hnevajú kónusy a guličky,
Time Z som nikdy nevidel,ale viem že majú xy nastavení
a Mallet,hentá najnižšia rada neviem o čo je iná od 3kky,okrem materiálu krídelok,60g váhy...
neviete niekto aké majú tie CB ložiská?(napr. 5050 x majú kónusy, ale 5050xx majú už priemysle,či je to tak aj medzi Mallet 1/2/3)
vďaka
Ďalšia vec je plastová vs. kovová klietka. Použitý plast na 647 je pevný a hlavný rozdiel medzi plastom a kovom je pružnosť. Taká Al klietka toho asi veľa nevydrží, zatiaľ čo plast niečo prepruží. Takže ja by som šiel do 647. CB sú o úplne niečom inom ako Shimano, takže nerozhoduj sa podľa ložísk a materiálov prípadne váhy ale podľa toho kotrý mechanizmus ti bude viac vyhovovať.