Zdarec. Chcem sa spýtať či je nejaký veľký rozdiel pri 80mm a 100mm zdvihu? Lebo na stránke Kellys je napísane že vidla má zdvih 100mm. Ale ide iba necelých 80mm. Tak neviem či je to pri XCR normálne že dva centy zo zdvihu nechodia alebo je to 80mm zdvih. A či by som vlastne cítil ten rozdiel 2cm zdvihu.
Ešte keď bol bike úplne nový a šiel som na ňom domou tak vidla nebola ešte nastavená a šla na doraz až to zadunelo. Nemohlo sa tam niečo pokakať? A Keď 100mm ide 80mm tak 80mm pôjde 60mm a tak ďalej?
Vložím aj foto.
ako neviem co k tomu povedat zdvih mas 100mm a zato ze ti pruzi len 80mm tak to je este dobre nato ze mas XCR a ano pojde to nizsie mozno az po 60MM hlavne je premazuj po kazdej jazde silikonom a ak si chces nechat tu vidlicu tak ju obcas daj zrepasovat a pojde lepsie...
Ak si dáš záležať a dáš si vidlicu do servisu po každej sezóne na výmenu oleja a simmeringov/púzdier je úplne jedno, či mažeš silikónom alebo teflónom.
Moja staručká Z.2 Superfly ´99, ktorá už má za sebou 100tis. najazdených kilometrov, nebola nikdy striekaná niečím iným ako TF2/HG, a stále dôstojne plní svoju funkciu. Jej nový majiteľ, zberateľ takýchto starých kúskov od MZ, bol nadšený z jej celkového stavu.
Ak si dáš záležať a dáš si vidlicu do servisu po každej sezóne na výmenu oleja a simmeringov/púzdier je úplne jedno, či mažeš silikónom alebo teflónom.
Moja staručká Z.2 Superfly ´99, ktorá už má za sebou 100tis. najazdených kilometrov, nebola nikdy striekaná niečím iným ako TF2/HG, a stále dôstojne plní svoju funkciu. Jej nový majiteľ, zberateľ takýchto starých kúskov od MZ, bol nadšený z jej celkového stavu.
Nemáš na neho kontakt?.. Mám domá starú Z.5 tiež asi z ´99
Majso: Bol to nejaký chlapík z Trenčianskych teplíc, prešiel som si teraz súkromnú poštu, riešilo sa to cez prostredníka s nickom "tucek", ten však už dlhšie na fórum nechodí. Možno niečo vybavíš.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vložím aj foto.