Caute. Vopred sa ospravedlnujem ak tu tato tema uz existuje... uz dlhsie zvazujem vymenit svoju mechaniku XX1 za AXS no chcel by som od Vas co ju vlastnite par skusenosti/dokazov ze sa to za tych 800e fakt vyplati... Lebo mat iba o jeden bowden menej za 800e to sa mi fakt nechce... V com je to AXS tak brutalne? Dikes
Moja baterka v šaltri zrejme fakt končí, lebo sa aj po 2h jazde dostane do červenej farby a keď ju dám do nabíjačky, trvá len pár minút aby sa nabila. ?
Asi hej, vymen ju. Ja vozim aktualne uz novu baterku, ktoru som kupil uz niekedy na jar, ked sa mi zdalo ze stara konci. Ta vsak stale vydrzala ok, no na zimu som ju uz radsej vyradil.
pozeram na novy bike a ten, co mam vyhliadnuty je na axs s1000 transsition sade (kluky+ prehadzovacka) a gx kazete, mate s touto konkretnou sadou nejake dlhsie skusenosti? popripade ako to je s kompatibilitou, kebyze tam chcem nahodit kolesa s xt kazetou, vraj by to malo celkom fungovat, ak sa nahodi aj shimano retaz?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pozeram na novy bike a ten, co mam vyhliadnuty je na axs s1000 transsition sade (kluky+ prehadzovacka) a gx kazete, mate s touto konkretnou sadou nejake dlhsie skusenosti? popripade ako to je s kompatibilitou, kebyze tam chcem nahodit kolesa s xt kazetou, vraj by to malo celkom fungovat, ak sa nahodi aj shimano retaz?
pobavil si - som myslel, ze uz aj do sveta "prehadzovaciek" prisla tranzicia :D
mal si urcite namysli Transmission
😃 chybalo mi tam este jedno "s" a som to po uprave pokakal este viac 😃 samozrejme mam na mysli transmission
GX funguje pekne, nemas sa coho bat.
Skor ta kompatibilita bude problem. Nevies pouzivat Shimano komponenty.
Ak chces pouzivat Shimano kazetu, musis aj Shimano retaz a vymenit prevodnik.
S T-Type iba T-Type komponenty, ziadny mix so Shimanom.
Mišo sadu má kamarát jazdí to v pohode netreba tam nič meniť konkrétne s 1000 ale kazetu nemá GX ale tu nižšiu radu čo je na HG orech od Transmision.
no tak som sa lepsie pozrel a je to nakoniec nie gx kazeta ale ta nizsia xs-1270 na hg orechu, ide o spark rc team a tam je kompletka s1000 sada...
Presne na Tom bajku to jazdí aj on :)
zvaz ten HG orech. prechod na cokolvek ine (XD, microspline) sa potom komplikuje a zbytocne predrazuje. HG orechom si dnes dost zuzujes vyber kazety.
Nedavno som podobnu prestavbu robil. Nahodil som GX AXS na bike s SLX kazetou a SLX retazou. Radi to perfektne a bez problemov.