Ma nietko skusenost s tymito dvoma kazetami??? Cena nieje pre mna dolezita podstatna je viacej vydrz
Ale zaujima ma aj celkove porovnanie SRAM a SHIMANO ( povrchova uprava, presnost preradovania...)
ber sram, sice mam 850 (ale ta ma iba iny material, cize je aj trocha lahsia), ale je to vzdy lepsie ako sh, najlepsie bude, ak kupis aj sramacku retaz....osobne co som zaznamenal rozdiel medzi sram a sh je v tom, ze sh neradilo presne (pravda je, ze aj prehadzovacku mam lepsiu) a vydavalo to vselijake zvuky(strkanie a neviem co mozne), obcas sa stalo, ze pri "tuhom pedalovani" do kopca preskocila retaz, teraz nic, proste teraz je to bez akychkolvek zvukov a este to ktomu aj napodiv ide dobre...
Pokracujem v teme,hoci nechcem menit kazetu,ale retaz,ale par veci je tu zhodnych co sa tyka kompatibility-retaz-kazeta.Takze mam kazetu SRAM PG980 11-34 a dosluzilu retaz(123,9mm na 11ociek) Shimano HG73.Isla bez problemov,no aka by bola najlepsia dalsia retaz pre moju kazetu?Nieco co vydrzi a neznici moc rychlo kazetu...Dalsia otazka znie-je dobre mat viac retazi a menit ich po 600km (ako som to kdesi cital)?Diky
je dobre mat vac retazi, ale komu sa s tym chce furt trtulit,zejo? dobre retaze su v podstate vsetky drahsie od velkych vyrobcov, shimano , sram, connex, KMC ...
no fajn,ale ja som myslel ze ci je lepsie mat retaz SRAMacku ked mam kazetu SRAM PG980 ci to bude lepsie ako ked som mal teraz Shimano retaz a ktora retaz je dobra,vyskusana ze vydrzi,skusenosti a tak...
to warzone: vozil som na shimano kazete (hg50 11-32) retaz hg73 a potom sram pc971. obidve fungovali podla mna rovnako, ziadne rozdiely som nezbadal. akurat ta sramka mi vydrzala menej (ale vozim ju doteraz, uz tu kazetu aj retaz dorazim), co vsak moze byt dosledok ojazdenej kazety. na fulle vozim kazetu sram 950 11-34 a retaz hg73 (zatial cca 1500km a este nie je vytahana) takze podla mna je to jedno. kupovat budem zase bud hg73 alebo pc971, zalezi od ceny a dostupnosti. aha a na shimano retaz pouzijem sram spojku. inak mam rovnaky nazor, ako marecej, ze vsetky "lepsie" retaze od renomovanych vyrobcov su ok...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
xtr
xtr
záleží na údržbe, štýle šlapania a prevádzkových podmienkách ...
preboha chlapci dnes to z vas ide ako z chlpatej deky...a v com vidis tie plusy?OK kaslem na to necham si asi poradit v shope...aj tak diky