Ale zaujima ma aj celkove porovnanie SRAM a SHIMANO ( povrchova uprava, presnost preradovania...)
ma niekto skusenost s retazou Yaban? V Meride mi ju chvalili lanarili ma na nu.
Aj ja si myslim ze kvalitou to urcite nebolo, skor predaje nedosiahli ocakavane objemy ( V MTB ma Campa skoro nulove referencie ) tak sefstvo asi pochopilo ze to bol ulet a stiahli to.
Inac poslednych 6 rokov jazdim prevazne Conexy a aj k novemu stroju som si z fleku kupil 4 Conexy a na nom je PG951 a dokonca bez spojky
Vidíš, toto sa nedá zovšeobecniť, ja mám na koňovi práve SRAM (aj keď len 950ku), prehadzovačku XT a reťaz HG-53 - čo je vpredu, nie je také podstatné (Truvativ/Deore) a presne pri silovom ťahaní to preskakuje tiež. Pritom som to nastavoval aj ja, aj keď som bol nahodiť novú vidlu nechal som chalanov v servise nech sa pohrajú. Skúšal som wheelset Crossride s XT kazetou a správal sa o dosť kultúrnejšie. Ale to môže byť mojim štýlom jazdy/šliapania. Takže vďaka tým individuálnym odchýlkam ťažko zovšeobecňovať.
http://www.mtbr.com/reviews/chain/index_S.shtml
a mozem cakat po 600km ze sa roztrhne,este ze nerobia problem pri vrateni-zajtra im to idem doniest nazad
No podla tych skusensoti co som sa tam docital to mozes ist zajtra rovno zaniest
http://www.mtbr.com/reviews/chain/index_S.shtml
a mozem cakat po 600km ze sa roztrhne,este ze nerobia problem pri vrateni-zajtra im to idem doniest nazad
No ale ja mam 8cku XT retaz tam nebudem moc dat aj je uzsia Asi ostanem pri alviackej retazi a SRAMkovej kazete -.. ale neviem sa rozhodnut ta rychlospojka je vyhoda
S naftou súhlasím,benzín je predsa len agresívnejší,reťaz až moc odmastí a vysuší
Ja osobne pouzivam technicky lieh lepsie a hlavne rychlejsie to usycha z benzinom sa mi to zda tak babrave hlavne ked to chcem do umyvacky dat .. No raz za mesiac benzin treba to jasne
S naftou súhlasím,benzín je predsa len agresívnejší,reťaz až moc odmastí a vysuší
warzone: reťaz XT dobrá volba,točím XT,XTR KMC X9 SL s každou spokojnosť,čo do výdrže tak aj radenia jedna ide na pilach TA dalšia na pilach Middelburn a dalšia na pilach XT dúfam,že takto stačí