Caute. Chcel by som si len zistit ako sa pohybuje cena komplet sramu x.0 teda prehadzovacka a presmykac a chcel by som vediet ci to si musim kupit aj tie packy k tomu na prehadzovanie alebo mi postacia Shimano deore. Musim sa priznat ze v tomto nemam moc prehlad
ak chces kupit menic X.0, tak potrebujes radenie Sram...na Deorecku ti to nepofici...tz potrebujes upgrade:) menic 05 som videl vo vypredaji za 6500,- packy presne neviem...ak nepotrebujes karbonovu kladku na menici, tak kup 05 model!
to som myslel len ako prechodne riesenie z financneho hladiska - tie packy su dost drahe - myslim trigger XO od sram takze zatial by to islo aj tak - to bola len taka poznamka - rada
Skus: www.egle-parts.de, stoji tam sada 2006 bez smyku 249 EUR = 2x X.0 packy + X.0 salter, alebo carbon - 269 EUR, smyk ti pojde i shimano, alebo kupis sram za par korun. Postovne je tusim 17 EUR. Je tam vlavo dole kontakt, tam sa dohodnes cez mail podrobnosti ak by ti nesiel e-shop.
Miki
no mas pravdu - mam komponenty sram 9X a uplna spokojnost - myslim si ze SRAMky maju dlhsiu zivotnost ako shimka v tej istej cenovej hladine... - moj nazor
Len sa chcem uistit,pojdem menit zadny prehadzovac momentalne mam XT,a chcem tam hodit Sram x.9,kazetu ale chcem nechat shimano HG 9 kol.Ako som to cekoval na nete,malo by to byt kompatibilne...chcel by som vediet ci to uz niekto takto jazdi.
Dovod,ze to idem menit....doteraz som mal stale iba shimano,ale toto XT...trochu traslavej cesty a stale to musim stelovat a je to takisto dost pomale. Uz som poprezeral lanko,packy,no skusil som uz dost.Mam fulla a mozno to je sposobene aj tym...V kazdom pripade to vymenim,na Sram som cital a pocul len dobre.
tak tak. hod sram a budes spokojny .aspon dufam. ja som nadmieru, ta prehadzovacka vydrzi vsetko. moja uz ine rany podostavala aj volu ma rukou dost citelnu ale radi pohotovejsie ako xtr+lx radenie. i just love it
neviem prečo ale ked už jazdíš shimano tak prečo chceš prejsť na sram a ked už sram tak celý komplet alebo shimano celý komplet lebo ja si myslím že pomiešané shimano a sram nebudú dobre fungovať
neviem prečo ale ked už jazdíš shimano tak prečo chceš prejsť na sram a ked už sram tak celý komplet alebo shimano celý komplet lebo ja si myslím že pomiešané shimano a sram nebudú dobre fungovať
funguje to aj ked pomiesas sram a shimano, len musis vediet ako
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
o tych packach ma oakley pravdu. o ramienku ale nie uplne lebo aj 06 model ma hlinnikove ramienko v standardnej verzii. karbon je iba v 2 kratsich verziach. na bikeshope to napisane nieje ale najdes to na sram stranke
http://www.sram.com/en/sram/mountain/co ... 0/rear.php
nebude to trochu blbo vyzerat??? jasne ze nejde o image ale predsa to bude asi dost
Miki
Vsetko X.0. je drahé... osobne si myslím že sram robí lepšie veci asko SHIMANO ale zasa stačí aj X.9. v pohode...
řazení: otočné SRAM X.9
měnič: SRAM X.7
a poměr cena/výkon je vynikající.
Teď vozím vše SRAM X.0 a taky O.K.
Dovod,ze to idem menit....doteraz som mal stale iba shimano,ale toto XT...trochu traslavej cesty a stale to musim stelovat a je to takisto dost pomale. Uz som poprezeral lanko,packy,no skusil som uz dost.Mam fulla a mozno to je sposobene aj tym...V kazdom pripade to vymenim,na Sram som cital a pocul len dobre.
spravne si to pochopil
funguje to aj ked pomiesas sram a shimano, len musis vediet ako