podla tohto videa sram,alebo deore ma tiez v niecom vyhody..
taktiez by ma zaujimalo sram x.9 vs. xt
alebo sram x.0 vs. xtr..
Šúchanie prešmyku: vec nastavenia + sväté pravidlo nekrižovania reťaze.
presmykac je uz vyrieseny
Deore jazdím od 2001.
Prešmyk odišiel asi 2005. Je nahradený nejakým prešmykom za 230-250? skk. (najlacnejší čo mali) no problem 3 roky.
Prehadzovačka: Zomrela pred mesiacom. Vypadol jeden z nitov.
Radenie: Stále v pohode.
Skúsenosť najnovšia: treba meniť aspoň raz ročne celú kabeláž. A potom ide radenie ako nové.
Strielanie reťaze: Buď ju už máš vyťahanú, alebo môžeš mať bordel v bowdenoch, alebo môžeš mať skrivený držiak kladiek.
Šúchanie prešmyku: vec nastavenia + sväté pravidlo nekrižovania reťaze.
neviete mi povedat na co sluzi tato srubka??nenapada ma nic co by som vedel priradit k tej srubke...
ked slapnem ale neviem no zatial sa mi to nestava casto ale neni to urcite dobre jednak pre retaz a pre kazetu...
bik ebol na prehliadke a jedine co som citil ze do toho brbrali tak boli brzdy a inac islo vsetko v pohode len teraz sa to zacina kazit a striela mi retaz...cize sa asi pustim do stelovania
mne tiež reťaz pri 3-7 šuchala o prešmyk a teda musel som došponovať trocha lanko na prešmyku aby tam vyšiel medzi reťazom a vonkajšou stranou prešmyku aspon 1 mm. lenže ked šlapem do kopca a musim hodiť 1-1 tak reťaz zasa škrka o vnutornu stranu šmyku takže fakt už neviem ako ladiť. stravil som pri tom hodiny a nakoniec som uvažil že to necham tak že 3-7 jazdim častejšie ako 1-1 a tak som ten odstuo nechal na 3-7. riešenim by bola vymena šmykaču za alivio....teda u mna