mám aj Sram aj Shadowsa (nie na rovnakom biku)
skús sa previesť na Srame a ked ti sadne tak nieje čo riešiť.
To isté sprav aj pri Shimane a si zase na začiatku ...
Po dlhých rokoch na Shimane som emigroval na Sram a nepredpokladám návrat
roman & jezus ... vyriesili ste moj problem ;-] ked nadide cas na zmenu riadenia .. dufam ze koncom roka ... tak pojdem do sramu a mozno to dotedy este vyskusam na nejakom biku aky je v tom pocitovy rozdiel
ja mam SRAM 9 starsiu verziu (mozno patrim medzi par ludi co pouziva INDEXOVY GRPSHIFT) ale nedam na to dopustit. som maximalne spokojny. Ale asi Ti bude jedno co kupis obe su asi v porovnatelnej kvalite.
A ja sa pridám opäť. Mám tu ďalšiu fotoreportáž. Zhodou okolností som včera pracoval na niečom čo sa do tejto témy hodí ako vyšité. Na žiadosť majiteľa istého GT Avalanche expert model 07 som menil toto:
Pýtate sa prečo? Nuž to ja neviem, len som splnil jeho želanie (ktoré vyslovil sám od seba po niekolkých jazdách na Srame a súbežne mal možnosť jazdiť na kamošovom biku, ktorý bol na XT-čku).
ja mam radenie sram x.7 + prehadzovac x.0 blackbox carbon + presmyykac x.7 a nemozem sa na nic stazovat... oproti shimano je dalsi rozdiel ze radis + aj - palcom... niekomu to moze vadit, mne to vyhovuje lebo lepsie sa tak drzia riaditka aj pri shiftovani... xt shadow ma vyhodu v tom shadowingu ze mas prehadzovac v zakryte lenze sram ma o kus tvrdsiu pruzinu takze ti neskace tolko retaz co ocenis pri jazde terenom... taktiez som pocul o tom novom shadow modele nejake nepekne veci ale to tiez mozu byt len subjektivne dojmy pripadne famy... takze zhrnute ci kuis to alebo ono urcite budes spokojny... hlavne ak si mal predtym nejake shitne radenie... btw ta x.0 je vazne masinka mozno by to chcelo vymenit x.7 radenie za x.9 .. uvidime
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To si chcel plato počuť?
Vyber podla radenia, ak chceš kupovať aj radenie, vyber čo sa ti viac páči, obe sú dobré.
Ja som si vybral radenie aj prehadzovacku X.9 a nelutujem.
mám aj Sram aj Shadowsa (nie na rovnakom biku)
skús sa previesť na Srame a ked ti sadne tak nieje čo riešiť.
To isté sprav aj pri Shimane a si zase na začiatku ...
Po dlhých rokoch na Shimane som emigroval na Sram a nepredpokladám návrat
Pýtate sa prečo? Nuž to ja neviem, len som splnil jeho želanie (ktoré vyslovil sám od seba po niekolkých jazdách na Srame a súbežne mal možnosť jazdiť na kamošovom biku, ktorý bol na XT-čku).