chcem si kupit novy radiaci system... Komplet prehadz., presmyk, radenie, kazeta... Teraz mam od Shimana a chcem prejst na Sram kontretne na sadu X9 (X0 je pekna ale hmm draha ) je to lepsie ako Shimano XT. Videl som videa kde porovnavali X0 a XTR pri jazde z kopca ako sa spravali, XTR bolo uplne mimo ale neviem ako by sa spravalo X9 vs. XT ...
Je to lepsia volba X9 ako XT?
Dik
Raz som jazdil s jednym co ma twist radenie X9 a mal to hlucne, som si myslel ze X0 by mala byt tichsia.. Ale neva aspon mi ziadna srnka nepodbehne pod koleso
To PaliG: vdaka za info
No sak ja viem o tej cene
To PaliG: vdaka za info
jj o tejto cene viem
Ja som to aj tak chcel riesit ze X.0 twist radenie (alebo X9 zalezi v ktorom shope budem nakupovat) a prehadz. X.9, presmyk X-gen, kazeta Sram PG980 11-32z (povodne som chcel PG990 ale nie je tam ziaden rozdiel iba vo farbe a v 50g na hmotnosti) a retaz Sram PC971
Dobra kombinacia nie?
staci z odkazu vymazat "!" skuska: http://www.kupkolo.cz/produkty/Komponen ... _2323.html
kazeta SRAM PG-980 (viac sa mi pozdáva táto lebo je hliníkova a nie lesklá !!)
vs.
kazeta Shimano XT CS-M760
Díky
Inak pozeral som v shopoch na nete X9 prehadzovacku a vsade maju stredne ramienko (75mm) ono to bude dobre na kazetu co ma rozsah 32-11z?
zvolil som takisto túto kombináciu a naozaj to stojí za tú zmenu, ak ti to budget dovolí zober aj x.9 páky kvôli možnosti nastaviť uhol väčšej radiacej páčky
Hej len ta jazykova bariera... ja tak rad nahanam tych predajcov ked cakam dva tyzdne na vidlu a maju napisane skladom