Zdravim, chcel by som vymenit kazetu SRAM XG1150, 11-rýchlosť: 10-42z. Za väčšiu od Sunrace CS-MX80EA5 kazeta 11sp. 11-50z. Prosím vás zvládne 50z prevod prehadzovačka sram gx 11s . Má niekto skúsenosti s týmto modelom Sunrace CS-MX80EA5 kazeta 11sp. 11-50z. Bude to OK . Ďakujem
Určite je, ale je to zmena o 2 zuby vs. 4 zuby vzadu. Záleží od toho o koľko ľahšie tie prevody chceš. S tvojou hmotnosťou a kondičkou by to stačiť mohlo. Prípadne objednaj na test nejaký lacný čínsky alebo podobne 30z prevodník a budeš vidieť či stačí, alebo chceš ešte ľahšie. A rátaj s tým, že 30-10 ti je už dosť pomalý na dlhšie asfaltové presuny.
Chvíľu som mal najľahší 30-46 a s tým sa skoro dalo vyštverať na plafón. Len nebol už moc využiteľný, lebo v rozbitejšom teréne ja taký prevod príliš pomalý a lietaš s bikom ako handra zo strany na strany. Hladšie strmé stúpania ale super.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chvíľu som mal najľahší 30-46 a s tým sa skoro dalo vyštverať na plafón. Len nebol už moc využiteľný, lebo v rozbitejšom teréne ja taký prevod príliš pomalý a lietaš s bikom ako handra zo strany na strany. Hladšie strmé stúpania ale super.
https://maraton.bike/obchod/shimano-deore-m5100-11sp-11-51z/