pdla mňa je lepšie RST launch ako suntuor duro ale je možne,že sa môžem myliť ale mam asi pravdu lebo suntour je na 16 až 18tis. bajkoch a launch je na 17 až 19 tis. bajkoch no moc veľky rozdiel to neni ale...
To by ma zaujimalo boom podla coho ty urcujes kvalitu vidli Ved niektory vyrobcovia su schopny supnut RST aj na bike za 25k ,nemozes povedat ze je lepsia preto ze ze je na bikoch o 2k drahsich ked si ju vobec nejazdil kedze je to 2007 ,tak neviem co tu riesite
duro 07 ber bez rozmýšlania uplne rovnáká ako ruxs len nemá vzduch ale pružinu inak vypadá super aj je zosilenejšia a chod mali už minulí rok super a cenovo je o 1000sk lepšia oproti modelu 06.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
RST ma len 100mm zdvih
a Duro 130mm ja by som kupil radsej DURO
nooo, tak ty nas chces poucovat, hmmm
este co nam pekne povies, ze Zem sa toci okolo Slnka?