chcem sa opytat ci je to dobra volba za 85 €... lebo teraz mam RST Capa a to je asi najhorsia vidla chudak spesl taku vidlu si nezasluzi ... skusil som jeden maraton a viacej uz na nej nemienim abslovovat myslel som ze pridem o ruky... ale ako s umiestnenim som spokojny .
hladal som tu raidonu ale nenasiel som ju za 85 eury no nasiel som kadejake vzduchace do 100 eury no neviem ale ak vzduchac tak + pumpa a kktiny k tomu asi si kupim tu bielu xcr- ku od kubicu
@mato687 - Kľudne zober Raidona,za 85 ojrov skvelá vidla Neviem,čo má bizkit proti E*****nu,nemá žiadne nastavenia naviac oproti Raidonu,len má lepšiu váhu (o 280g cca),iné použité matierály,určená aj na AM
@kikloop - Asi by som povedal tak,kupuj si aké kktiny chceš...
@mato687 - Kľudne zober Raidona,za 85 ojrov skvelá vidla Neviem,čo má bizkit proti E*****nu,nemá žiadne nastavenia naviac oproti Raidonu,len má lepšiu váhu (o 280g cca),iné použité matierály,určená aj na AM
suhlasim s tebou,e*****n je sice lahsia vidla ale z vlastnej skusenosti viem ze ju treba dat trosku upravit aby isla ako hodinky, kdezto na raidona len sadnes a ides ....ale v podstate je to jedno ..ako vravim cena je fajn len ju treba riadne ceknut aby ta niekto nenapalil
Nie veľmi chápem Na Raidon sadneš a ideš a E*****n treba upravovať? Treba ho upraviť,ak chceš skutočný luxus,ale aj neupravená vidla je super (vs. Raidon)
uz som kupil tu vidlu, je to pruzina a olej...taze teraz musim odrezat z krku vidly lebo je dlhsi ako na starej... a v pripade ze by som chcel menit niekedy v buducnosti ram lebo mam len 17´´ , ze budem chciet väcsi tak ten krk na väcsom rame nieje dlhsi?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
suhlasim s tebou,e*****n je sice lahsia vidla ale z vlastnej skusenosti viem ze ju treba dat trosku upravit aby isla ako hodinky, kdezto na raidona len sadnes a ides