Jazdim rekreacne XC a chcem si kupit tretry a SPD pedale (spolu do takych 4000 Sk). Co by ste mi poradili a na co by som si mal dat pozor pri kupe (zatial som tretry ani SPD nemal)?
Zatial rozmyslam a kombinacii tretier Shimano SH-MT40 s pedalmi Shimano PD-M520. V com je rozdiel medzi turistickymi a sportovymi tretrami (SH-MT40 vs. SH-M072) ?
To tiez nemusi byt uplne pravda. Neviem ako je to v tych najvacsich timoch, ale bezne fasuju pretekari len obmedzeny pocet veci, pripadne si ich kupuju sami.
to som myslel obrazne.. ze urcite sa nemusi starat o to kolko mu vydrzia.. jemu ide skor o to aby mu sadli.. ale neverim ze v jednych tretrach aj v najhorsich teamoch jazdia viac ako sezonu..
Ja jazdim Lake MX 60 - perfektne vetraju, podrazka tvrda akurat, ak nie na turisticke tretry az moc, akurat nesplnuju moje esteticke poziadavky. Mam na nich okolo 1000 km bez mensieho mechanickeho poskodenia. Kupil som ich len kvoli tomu, ze mam vysoky priehlavok a suchy zips na sportovych tretrach by som mal zapnuty tak do pol. Snurky to riesia. Tie 520 pedale su ok - tiez ich mam a spokojnost.
Dnes som si isiel vyskusat tie spesly sport mtb a kedze mi totalne padli na nohu, nebolo co riesit. Mam za sebou prvy den s tretrami a spd-ckami a zatial uplna spokojnost. Isiel som sa na zaciatok previezt iba na hradzu. Prve ustlatie uz mam za sebou - na konci, ked som si uz myslel, ze je to OK, som sa zakecal s kamosom a zabudol sa vypnut Samozrejme pred bufetom plnym ludi - len neviem, ci sa viac smiali oni alebo ja. Uz sa tesim do terenu.
Prve ustlatie uz mam za sebou - na konci, ked som si uz myslel, ze je to OK, som sa zakecal s kamosom a zabudol sa vypnut Samozrejme pred bufetom plnym ludi - len neviem, ci sa viac smiali oni alebo ja. Uz sa tesim do terenu.
Nic si z toho nerob. Pravdepodobnost padu v nulovej rychlosti je priamo umerna poctu divakov. Pokial je medzi nimi niekto pred kym sa chces predviest tak sa pravdepodobnost este znasobuje.
Caute, neviete mi poradit kde by som kupil tretry Spec TAHO MTB. Idealne by bolo okolie Ziliny, Povaz.Bystrice, Puchova. Zilinu som uz prechodil ale nepodarilo sa mi ich zohnat.
Ti co mate skusenosti s tretrami, aku velkost si treba kupovat? Maju byt akurat na nohu alebo o nieco vacsie? Dal som sa prehovorit na SPD, ale teraz zasa nemozem zohnat to co chcem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nic si z toho nerob. Pravdepodobnost padu v nulovej rychlosti je priamo umerna poctu divakov. Pokial je medzi nimi niekto pred kym sa chces predviest tak sa pravdepodobnost este znasobuje.
Su good, stred medzi turistikou a športom ... nemozem zle slovo povedat .. mozno su trosku tazsie
Co si za ne dal? Kde si ich kupil?
Ti co mate skusenosti s tretrami, aku velkost si treba kupovat? Maju byt akurat na nohu alebo o nieco vacsie? Dal som sa prehovorit na SPD, ale teraz zasa nemozem zohnat to co chcem