Zatial rozmyslam a kombinacii tretier Shimano SH-MT40 s pedalmi Shimano PD-M520. V com je rozdiel medzi turistickymi a sportovymi tretrami (SH-MT40 vs. SH-M072) ?
Dik za vase rady
Ti co mate skusenosti s tretrami, aku velkost si treba kupovat? Maju byt akurat na nohu alebo o nieco vacsie? Dal som sa prehovorit na SPD, ale teraz zasa nemozem zohnat to co chcem
Su good, stred medzi turistikou a športom ... nemozem zle slovo povedat .. mozno su trosku tazsie
Co si za ne dal? Kde si ich kupil?
Nic si z toho nerob. Pravdepodobnost padu v nulovej rychlosti je priamo umerna poctu divakov. Pokial je medzi nimi niekto pred kym sa chces predviest tak sa pravdepodobnost este znasobuje.
Skoda, ze si sa nerozpraval so Sosenkom, ten by ti vysvetlil, ako maju profici moznost vyberat si svoje doplnky, pripadne komponenty (nemyslim teraz prave ne tretry). Urcite zavisi od timu a od sponzora, ake tretry bude zavodnik jazdit, celkom iste to nie samozrejma vec, aby o tom rozhodoval iba sam zavodnik.
Absallon jazdi za team Bianchi a obuva tiez Sidi.Je to aj otazka osobneho sponzorstva.A tretry si kazdy vybera sam.Tak to funguje vo vsetkych teamoch.Pamatam si ked pred rokmi o tom hovoril Padrnos.
Podľa mňa sú Spec Comp MTB za 3800,- približne zrovnateľné s Eaglami za 6200. A ak nie, tak sú rozhodne lepšie než Sidi Bullet 2 za 4700.
Bullet 2 su velmi dobre ja som ich jazdil dva roky.Spesle neviem porovnat nikdy som ich neobuval.Sidi su preto tak drahe lebo sa robia len v Italii a Dino nerozsiri vyrobu do Ciny.Je to klasika.A ta aj nieco stoji.A Dino zacal prvy robit tretry takze preto.
nech zije Dino Signori.
Ziadna Cina ani Taiwan.Made in Italy rucna praca.Ja mam Eagle 5.
no ak narazas na profikov tak ty jazdia co im daju a kto je sponzor.. bolo by asi dost mimo keby nejaky trek, giant, scott teamy jazdili na spesloch
Podľa mňa sú Spec Comp MTB za 3800,- približne zrovnateľné s Eaglami za 6200. A ak nie, tak sú rozhodne lepšie než Sidi Bullet 2 za 4700.
nech zije Dino Signori.
Ziadna Cina ani Taiwan.Made in Italy rucna praca.Ja mam Eagle 5.
Teraz idem aj na ziletku specialized boty kupit.
a rozdiel je v tom ze comp maju tu pracku M-lock, na podrazku mozes este dosrobovat 2 stuple (ako na kopackach), na s***** maju taku plastovu krytku... inak minimalne rozdiely v strihu, a este miestami ma comp vetraci otvor navyse...
inak podrazka taka ista, obe BG, strih takmer totozny (tak na 99%, rozdiely su videt len v podrobnom skumani v ruke)...
takze rozdiel 1200 SK som nevidel..
No ja to teraz vidim tiez na tie spesly sport v kombinacii m-520.
Na jednej stranke som cital recenziu na COMP-y a tam som sa docital, ze rozdiel by mal byt iba v tom Mlocku a v kolikoch v podrazke. Mimochodom, v inej teme si spominal, ze si kupil nove tretry. Len tak pre zaujimavost, ake?
DIk za vsetkym za rady.
a rozdiel je v tom ze comp maju tu pracku M-lock, na podrazku mozes este dosrobovat 2 stuple (ako na kopackach), na s***** maju taku plastovu krytku... inak minimalne rozdiely v strihu, a este miestami ma comp vetraci otvor navyse...
inak podrazka taka ista, obe BG, strih takmer totozny (tak na 99%, rozdiely su videt len v podrobnom skumani v ruke)...
takze rozdiel 1200 SK som nevidel..