Takéto páčky nemajú ani v Južnej Amerike
Takéto páčky nemajú ani v Južnej Amerike
Prosím zdržte sa poznámok typu"a potom pôjdeš rýchlejšie?".Taký vtipný som aj ja už ráno o 6 hod.
Vopred ďakujem za rady a info.
Takže som sa trt dozvedel.Ale neva,medzitým už mám spätnú odozvu na červený,čierny,zelený a biely elox.Takže sme OK.
Co chces tunovat? A na co? To si si mal rovno potom kupit lepsi bike.
Jazdi, a ked sa nieco pokazi, tak to ries.....
Ja som odjazdil na alivio okolo sedem rokov a aj s RSTckou a "V"eckami.
A vymenil som len prehadzovacku.
Samozrejme nie nejake brutalne skoky.
Vsetko je to o prachoch.
Napr. kotuc je vinikajuca volba, ale musis ratat s pravidelnymi vydavkami napr. za platnicky. To nehovoriac napr. o samotnom kotuci. A to ho nemusis zodrat, staci horsi pad.
Vsak som ti to tu napisal. Aj ked time out.
Do buducnosti planujem najskor vymenit vidlu, ale RST zatial "pruzi"
Prosím zdržte sa poznámok typu"a potom pôjdeš rýchlejšie?".Taký vtipný som aj ja už ráno o 6 hod.
Co chces tunovat? A na co? .......
Trocha to upresnim:
Nechapem, co si tym chcel povedat. Ja som narazal na to, ze uz priamo v obchode si mohol dat vyskladat bike, aky chce a nie kupit a potom zacat menit komponenty. Aky to ma vyznam? To je len pre niekoho, kto ma prachy a hoooodne vela casu.
Co chces tunovat? A na co? .......
Trocha to upresnim:
Kluky by som zatial neriesil, davat tam drahe kluky sa neoplati, ten rozdiel az tak zasadne nepostrehnes. Ja jazdim obycajne FSA alphadrive a rozdiel medzi tymito klukami a XT naozaj az tak vyrazne necitim.
Taktiez ako bolo spomenute, kup dobre spaliky na brdy napr. BBB a vzdy maj brzdy v perfektnom stave, odmastnene rafiky...potom kotuce kup fakt az ked sa ti bude zdat, ze tieto nestacia, ja by som tam ale kotuce nedaval. Radsej kvalitne V-cka ako nekvalitne kotuce.
Tak tuningu zdar
co konkretne?