Cauko,potreboval by som poradit ohladom vidlice. Jazdim viac menej hobby teda ako sa pocasie vydari, lesne cesty,polne cesty. Mala by to byt vidlica s uchytom na kotucove brzdy a priemer stlpika je tusim 28mm ci tak nejak a malo by to byt kolem 150eur, zatal dakujem.
ahojte . vyuzijem toto vlakno. chcem sa opytat, ci uz niekto skusal davat vidlu s tapered krkom do ramu s nie tapered hlavovou trubkou. da sa to vobec urobit ?
Ahojte, potrebujem novu vidlu, ta stara minuly rok prdla. Chcel by som Suntour e*****n. Bol som v jednej predajni a tam chceli za model 2017 necelých 300e. Tak som začal googlit a na heureke su tie ceny zaujimavejsie, e*****n začina pri 150e. čo už je pre mna prijatelnejsie. Len sa nevyznam v tých modeloch. Viete niekto aky je rozdiel medzi:
- SR Suntour E*****n RL-R Lite
- SR Suntour E*****N X1 RL-RC
- SR Suntour E*****N-RL-R
- SR Suntour E*****N-X1 RL-RC CTS
- SR Suntour E*****n TR RL-R
- SR Suntour E*****N XC LO-RC
- SR Suntour E*****N TR RL-RC
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najlepsie bude ak si pozries, ze ake hlavove ide na tvoj bike a budes mudrejsi.
https://www.kickstarter.com/projects/929331044/motion-france-dynamic-anti-dive-mtb-fork/description#
- SR Suntour E*****n RL-R Lite
- SR Suntour E*****N X1 RL-RC
- SR Suntour E*****N-RL-R
- SR Suntour E*****N-X1 RL-RC CTS
- SR Suntour E*****n TR RL-R
- SR Suntour E*****N XC LO-RC
- SR Suntour E*****N TR RL-RC
https://www.heureka.sk/?h[fraze]=Suntour e*****n&min=&max=&o=3