... tu je jeden "krásny" príklad z Downhill Drienica ... tento bike tam fakt nepatri, ale chalanovi to zjavne ide aj na ňom. Len dokedy??? copyrightbikemagazin.sk bikemagazin.sk
130 to znesie...ved aj na obrazku ta Z1 ma aspon 130mm...nemože každy meriat do vyšky 180cm zrejme preto kupuju vačšie ramy dakedy veru taketo ramy aj viac vydržia...
norbhee neni som si isty tvojim vyrokom jednoducho tieto ramy su neni stavane na take vidly xc ram by mal mat xc vidlu
keby dal na fulla niekto krossovu rst 63 mm to by sa tiez mozno dalo ale ide o funkcnost .
ked 130 tak jedine Uturn a iba dole kopcom alebo kupit iny ram.
glupociny. pokial tam neda nejake maso (nad 150mm, dvojkorunka, ...) a nebude na tom davaj dh, fr, dropy, a blabla atd, tak to vydrzi v pohode, to nie je plechovka.
podla vas: hore kopcom mu to hlavovku urve na 130 a dole uz nie hej?
no ale kedze si myslim ze na tom planuje davat zveriny, na ktore nie je ten ram urceny, tak je cela tato nasa meditacia zbytocna. odporucam toru/recon, a cisto na xc rebu, alebo axon/e*****n
vladol zjavne si ma nepochopil
130 hore asi neni dobre riesenie pre hentaky ram ak chce jazdit xc narusi to poriadne geometriu. Nie ako si pisal ze ci urve smerom hore alebo dole .
Inak bavime sa tu zbytocne ked nevieme co chce jazdit s tym bikom xc, all , fr alebo nieco ine
nieje Hardrock ako Hardrock,su 2typy vo 2007 kolekcii-cisto XC a XC-MTB na "hrubsie zachadzanie": http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... 1&c=11&x=7
Geometria oboch je ina a podla mna ten druhy zvladne tak 120,mozno 130mm,ale najlepsie napisat mail na autorizovaneho dealera Specialized(pre SR Kaktus,odpovedia bez problemov,uz som pisal ohladom jednej veci)
130 vpohode. 120 si to pyta (geometria) inak je vidlica prilis kolmo a je to viacej XC. jazdil som 120 a nebal by som sa tam strcit ani 130. inak najmensie velkosti ramu su dobre aj na dirty a podobne.. o pevnost by som sa nebal... ram nie je ziadna gramhonicska masina takze enduro / light fr urcite ok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pozri tu
http://www.kaktusbike.sk/bicykle_2007/specialized.php
co sa tyka vidly napis cenovy rozsah.
do 130mm. ale uvedom si ze to nie je zjazdovy ani fr ram. aka vidla - zalezi kolko chces investovat a ci chces novu alebo bazar
no, na tych hardrockoch uz viac typkov jazdi vselicomozne len nie XC a videl som na tom aj 130ku. tam sa ale vynara otazka ako dlho to tak vydrzi
keby dal na fulla niekto krossovu rst 63 mm to by sa tiez mozno dalo ale ide o funkcnost .
ked 130 tak jedine Uturn a iba dole kopcom alebo kupit iny ram.
podla vas: hore kopcom mu to hlavovku urve na 130 a dole uz nie hej?
no ale kedze si myslim ze na tom planuje davat zveriny, na ktore nie je ten ram urceny, tak je cela tato nasa meditacia zbytocna. odporucam toru/recon, a cisto na xc rebu, alebo axon/e*****n
no, na tych hardrockoch uz viac typkov jazdi vselicomozne len nie XC a videl som na tom aj 130ku. tam sa ale vynara otazka ako dlho to tak vydrzi
to mas pravdu na bazari tam mal jeden manik napratanu dvojkorunku a vyzerala na dobrych 150 jak nie viac
130 hore asi neni dobre riesenie pre hentaky ram ak chce jazdit xc narusi to poriadne geometriu. Nie ako si pisal ze ci urve smerom hore alebo dole .
Inak bavime sa tu zbytocne ked nevieme co chce jazdit s tym bikom xc, all , fr alebo nieco ine
http://www.specialized.cz/new/kolo_sk.p ... 1&c=11&x=7
Geometria oboch je ina a podla mna ten druhy zvladne tak 120,mozno 130mm,ale najlepsie napisat mail na autorizovaneho dealera Specialized(pre SR Kaktus,odpovedia bez problemov,uz som pisal ohladom jednej veci)
aj taka stance 150 by mohla dobre pasovat na tom